Albayrak Çerkezköy'de yatırım toplantısı yaptı

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Daire Başkanları ile bu yıl içerisinde ilçede yapılacak yatırımlarla ilgili durum değerlendirmesi yaptı. Albayra

GÜNDEM 21.04.2015 15:31:00 0
Albayrak Çerkezköy

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ulaş Karamehmet Künt Deresi Mevkii temel atma törenin ardından Çerkezköy’ü ziyaret etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazan, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve tüm daire başkanlarının katılımı ile Çerkezköy’de bir değerlendirme toplantısı yapan Başkan Kadir Albayrak, ilçeye yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

 

ÇERKEZKÖY’E YAPILACAK YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

 

Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin Çerkezköy’de yapacağı altyapı ve yol çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, tüm daire başkanları görev alanları ile ilgili Çerkezköy özelinde yapılacak çalışmalar konusunda bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerde olduğu gibi Çerkezköy’de de önemli yatırımları hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Albayrak, “Çerkezköy’e gelmeden önce Ulaş’ta bir köprünün temelini attık. Hemen ardından o bölgede yol çalışmalarını başlatacağız. Çerkezköy’de önemli yatırımlarımız olacak. Özellikle yol ve altyapı konusunda büyük projeleri hayata geçireceğiz.”dedi.

 

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

 

Önümüzdeki günlerde sık sık temel atma törenleri gerçekleştireceklerini dile getiren Başkan Albayrak, “Çerkezköy Belediye Başkanımızdan ve ilgili kişilerden gerekli bilgileri aldığımız ve görüş alışverişinde bulunduğumuz bir değerlendirme toplantısını burada gerçekleştirdik. Önümüzde süreçte Çerkezköy’de olduğu gibi diğer ilçelerimizde de sık sık temel atma ve açılışlarda halkımızla birlikte olacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet yağmurunu başlattı. Halkımız bizi izlemeye devam etsin.”diye konuştu.

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Akay ve Daire Başkanları ile yatırımlara ilişkin toplantı yapan Başkan Albayrak ziyaretinde ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal hatır sordu. Albayrak, temaslarında vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi.

 

Marmara Haber