Ak Partili kadınlardan Kutlu Doğum Haftası

Ak Parti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanlığı, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte vatandaşlara lokum ve gül dağıtıldı.

GÜNDEM 21.04.2015 15:27:00 0
Ak Partili kadınlardan Kutlu Doğum Haftası

Tuğlalı Park’ta düzenlenen etkinliğe katılan  AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, Kutlu Doğum’un unutulmaması için çalıştıklarını belirterek, “İslam farklı olanların bir arada barış ve huzur içinde yaşamlarına dair ahlak ve hukuk ilkelerini belirlemiş yegane dindir. Ülkemize, gönül coğrafyamıza ve insanlığa barış, huzur, esenlik, merhamet, şefkat, adalet ve fazilet aşılamanın yolu birlikte yaşama hukuku ve ahlakını yeniden yaşanır kılmaktan geçmektedir. Buda ancak ve ancak her türlü olumsuzluğa, saldırıya oyuna, strateji ve plana rağmen Müslümanlar olarak Kur’an-ı Kerim’in ve son peygamberin (S.A.S) çağlar üstü örnekliğini esas almakla mümkündür. Üç ayların başlangıcı olan bugünlerin tüm İslam alemine ülkemize ve şehrimize rahmet, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Alemlere rahmet olarak yaratılan, iki cihan serveri son peygamber Hz. Muhammet efendimize layık bir ümmet olmayı Rabbim bizlere nasip etsin inşallah. Peygamber ahlakından nasiplenmeyi onun yüksek merhametini insan sevgisini unutmamayı ve takip etmeyi diliyorum. Bugün burada kalbi peygamber sevgisi ve muhabbeti ile dolu dostlarımıza da teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Açıklamanın ardından, stant kurularak gül suyu ve gül kokulu lokum vatandaşlara dağıtıldı. Etkinliğine AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Metin Akgün ve çok sayıda partili katıldı.

Marmara Haber