Milli ittifak adaylarını tanıttı

7 Haziran genel seçimlerinde "Milli İttifak" çatısı altında buluşan Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP), Tekirdağ İl Başkanları düzenlediği basın toplantısında milletvekili ad

GÜNDEM 20.04.2015 20:38:00 0
Milli ittifak adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı ve Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında milletvekili adayları tanıtıldı. Tekirdağ Ticaret Sanayi Odasında düzenlenen kahvaltıya çok sayıda basın mensubu iki parti mensupları katıldı.

YENİ ANLAYIŞIN AYAK SESLERİ

Milletvekili tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Feti Pehlivan, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakının hayırlı olması dileyerek, “Ülkemizde ve dünyada hakim olan bozuk sistemin, düzenin, tezgahın değişmesini istemek kadro değişikliği ile olabilir. Birçok değer için boşalıyor, siyasete olan bakış açısı irtifa kaybediyor, siyasetçiye olan güven sarsılıyorsa durduğu yeri gözden geçirmelidir. Bu düzene bekçi olmaya değil, bu düzenin yerine dahil bir düzen kurmaya gelecek yeni bir anlayışın ayak seslerini duyuruyoruz.”dedi.

77 MİLYON TÜRKİYE 400-500 AİLE İÇİN TER DÖKÜYOR

Türkiye’de son dönemlerde gerek ekonomik gerek sosyal sorunların artarak devam ettiğini vurgulayan Feti Pehlivan şöyle devam etti: “Çünkü 77 milyon Türkiye sadece 400-500 yüz aile için ter dökülüyor, can veriyor. On yıl önce, mahkemelerimizde 9 milyon icra dosyası varken bugün 22 milyon icra dosyası var. On yıl önce vatandaşın bankalara olan borcu 6.5 milyarken, bugün 330 milyar. On yıl önce kişi başına düşen 3 bin 210 dolarken, bugün kişi başına düşen toplam borç 8 bin 520 dolar oldu. Güçlü ülke olmak demek yollar, hastaneler, hava limanları yapmak değildir. Bunlar hayatı kolaylaştıran şeylerdir ama güçlü ülke yatırımları değildir. Güçlü yatırım, sanayi, teknoloji, ar-ge yatırımıdır. Güçlü ülke, ekonomisi sağlam temellere dayanan, kendi ihtiyacını kendisi üretebilen ülke demektir. Biz Saadet Partisi olarak, İslam ülkelerinin kendi sorunlarını kendilerinin çözmesi gerektiğine inanıyoruz. Kalıcı bir huzurun sağlanabilmesinin ilk şartı budur. Bu işler heyecan işidir. Bu işler inanç işidir. Bu işler azim işidir. Biliyoruz ki, milli görüş dışında bu ülkeyi bir bütün haline kucaklayacak bir parti yoktur. Olsaydı bu zamana kadar zaten çözerlerdi.”dedi.

MİLLETİMİZ ERBAKAN HOCA VE YAZICOĞLU GİBİ ADAMLARIN PEŞİNDEN YÜRÜMEK İSTİYOR

Pehlivan konuşmasında merhub liderleri Necmettin Erbakan ve yine Büyük Birlik Partisi’nin merhum lideri Muhsin Yazıcoğlu’nu hatırlatarak konuşmasını şöyle tamamladı: “Hissettiğinin söyleyen ama gereğini yapmayanların yaşadığı ve yaşattığı çelişkiler sürekli artıyorsa yeri sorgulama vaktidir. İşte bu noktada her şey bir insan ile başlar, anın sorumluluğunu yerine getiren bir insanla o insan bir şehri bir ülkeyi değiştirir. Artık gencinden yaşlısına herkes Erbakan Hocamız ve Yazıcoğlu gibi adamların peşinde yürümek istiyor. İki güzel insanın Mustafa Destici ve Mustafa Kamalak beylerin aldığı Milli İttifak kararının ülkemiz ve ilimiz için hayırlar getirmesini diliyorum. Teşkilatlarda oluşan heyecanın adım adım bizi iktidara taşıyacağı hususunda inancımızın tam olduğunu belirtmek istiyorum. Buradan adaylarımızı bir kez daha tebrik ve takdir ediyorum.”

Toplantı, Saadet Partisi İl Başkanı Feti Pehlivan’ın konuşmasının ardından, milletvekili adaylarının tanıtılmasıyla son buldu.

Marmara Haber