Yıldız Kızlar, Tekirdağ 1.'si oldu

Karaağaç Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı Tekirdağ İl Birincisi oldu. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, turnuva şampiyonu olan kız öğrencilere krampon hediye etti

GÜNDEM 17.04.2015 19:17:00 0
Yıldız Kızlar, Tekirdağ 1.

Tekirdağ Gençlik Hizmetler Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği turnuvada İl Birincisi olan Karaağaç Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.

 

4 İL BİRİNCİLİĞİMİZ VAR

 

Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Tekirdağ birincisi olarak ilçeye gurur yaşatan Karaağaç Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile birlikte Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ü ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Vehbi Bozkuş ve Okulun beden eğitimi Öğretmeni Gürkan Bayraktar da hazır bulundu. Eğitime ve spora verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’e teşekkür eden Tahsin Nalbant, “İlçemiz bu yıl il genelinde büyük başarılara imza attı. Badminton, Halk Oyunları, Yıldız Erkekler Futbol ve Yıldız Kızlar Futbol turnuvaları olmak üzere 4 dalda il birinciliği kazandık. Büyük başarılara imza atan çocuklarımızı ve öğretmenlerini tebrik ediyor başarılarının da devamını diliyorum” dedi.  

 

TÜRK KADININA FIRSAT VERİLİRSE ÇOK ŞEY BAŞARIR

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz da Tekirdağ birincisi olan Karaağaç Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı ile gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını temenni etti. Kaymakam Gürbüz, “Kızlarımız bu başarılarıyla, Türk kadınına imkan tanındığı takdirde spor, sanat ve siyasette çok şeyler başarabileceklerini ispat etmiş oldular” ifadelerini kullandı.

 

ÇOCUKLARIMIZA SPOR SEVGİSİNİ AŞILAMALIYIZ

 

Spor yapan çocukların desteklenmesi gerektiğine işaret eden Kaymakam Gürbüz, “Bazı ailelerde şöyle bir endişe var. ‘Çocuğum sporla uğraşırsa derslerinden geri kalır’. Böyle bir şey söz konusu bile değil. Aksine, yapılan araştırmalar neticesinde spor yapan çocukların derslerinde daha başarılı oldukları ispatlanmıştır. Bu nedenle çocuklarımıza spor sevgisini aşılamalıyız” dedi. Kaymakam Gürbüz, il birincisi olan Karaağaç Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı oyuncularını birer çift krampon ile ödüllendirdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ