MHP en az 3 milletvekili bekliyor

MHP Tekirdağ Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Belen, 7 Haziran Genel Seçleri'nden üç milletvekili beklediklerini söyledi

SİYASET 15.04.2015 18:10:00 0
MHP en az 3 milletvekili bekliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili ve 1.Sıra adayı Bülent Belen Kapaklı’da seçim çalışmalarında bulunurken, iddialı açıklamalar yaptı. Belen, Tekirdağ’dan üç milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

BELEN KAPAKLI’DAN KONUŞTU

Dün öğlen saatlerinde Kapaklı İlçe Binası’nı ziyaret eden MHP Tekirdağ Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Belen, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Belen, Tekirdağ’da MHP’nin birinci parti olacağını belirterek, “Türkiye genelinde partimize karşı güzel bir algı oluşuyor. Milliyetçi hareket Partisi’nin bu seçimlerde iki aday çıkartacağını çoğu kesim söylüyor. Biz ise üç milletvekili çıkartarak ilimizi TBMM’de temsil etmek istiyoruz. Halkımız buna inanıyor. İnanan insanlar hedefine ulaşırlar.”dedi.

KENDİNİZE GÜLDÜRÜSÜNÜZ

Gazetecilerin,  MHP’de diğer milletvekili adaylarının Tekirdağ’da 6-0 yapacakları yönünde açıklama yaptıklarını hatırlatması üzerine konuşan Belen,“Böyle konuşursanız kendinize güldürürsünüz. Şu an da bütün odalarla sivil toplum örgütleriyle yaptığımız görüşmelerde MHP’nin Tekirdağ’da iki milletvekili çıkartacağını söylüyorlar. Biz ise üç milletvekili çıkartmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.” diye konuştu.

TEKİRDAĞ’IN SORUNU ÇOK

Konuşmasının sonunda Tekirdağ’ın birçok sorunu olduğunu söyleyen Belen “Tekirdağ’da göç sıkıntısı son dönemlerde yüksek. Geçtiğimiz yıl Tekirdağ’da 200’den fazla okulun depreme dayanıklı olmadığı tespit edildi. Ancak bununla ilgili proje geliştirilmedi. Valiliğe bununla ilgili yazılar gönderildi. Dört okulun güçlendirilmesi plana alındı. 140’a yakın okulumuzun raporu ise depreme dayanıklılık raporundan geçemedi. Ergenenin kirliliğini ise herkes biliyor. Kısacası ortaya konan hiçbir şey yoktur.” dedi.

Gökhan TEKER