İngilizce kelime oyunu turnuvası sona erdi

Çerkezköy Tepe Ortaokulu'nda Scrabble (İngilizce Kelime Oyunu) Turnuvası'nın ödül töreni gerçekleştirildi.

GÜNDEM 15.04.2015 18:09:00 0
İngilizce kelime oyunu turnuvası sona erdi

Ödül törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Şube Müdürü Abdullah Nair, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Vekili Necmi Akman, Tepe Ortaokulu Müdürü Yahya Kemal Gebeş, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler katıldı. Ödül töreninde konuşan Tepe Ortaokulu Müdürü Yahya Kemal Gebeş, “Öğrencilerimizin yabancı dil eğitimine olan ilgi ve motivasyonlarını artırmak, birbirleri ile kaynaşmalarını sağlama, öğrencilerimizin yabancı dil eğitimi ile ilgili bilgilerini ve birikimlerini paylaşıp geliştirmek, okullar arası iletişim ve etkileşimi sağlamak amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediğimiz  Scrabble Turnuvamızı dört haftalık bir süreden sonra sonuçlandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

 

64 ÖĞRENCİ KATILDI

 

Geçen yıl sadece ortaokullar arasında düzenlenen turnuvaya bu yıl dokuz ilkokul ve sekiz ortaokul ile toplamda 64 öğrencinin katıldığını belirten Gebeş açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Öğrencilerimiz hem bireysel hem de okul bazında yarışarak heyecan içinde geçen karşılaşmalarda büyük emek harcadı. Bu emeklerinin sonunda finale yükselen öğrenciler, okullarının dereceye girmesini sağlarken bireysel olarak da elde ettikleri derecelerle ödül almaya hak kazandı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz yabancı dil yeteneklerini geliştirerek ve yarışma içersinde birbirleri ile sosyal iletişim olarak yarışmamızın beklenen amacını gerçekleştirmiş oldular.”

 

ÖDÜLLERİ KUBİLAY VERDİ

 

Öğrencilere ödülleri Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay tarafından verildi. Scrabble turnuvasında ilkokul kategorisinde birinci olan Fevzipaşa İlkokulu öğrencisi Emirhan Yağmur’a bisiklet, ikinci olan Fevzipaşa İlkokulu öğrencisi Golcü Doğrusoy’a İngilizce Eğitim Seti, üçüncü olan Tepe İlkokulu öğrencisi Sude Souksu’ya İngilizce Digital Sözlük, dördüncü olan Atatürk İlkokulu öğrencisi Ali Emir Babaoğlu’na  Sarabble oyunu ödülü Kaymakam Metin Kubilay tarafından takdim edildi. Ortaokullar kategorisinde birinci olan Mevlana Ortaokulu öğrencisi Gülden Gültekin’e Tablet Bilgisayar, ikinci olan Tepe Ortaokulu öğrencisi Yiğit Akıncı’ya fotoğraf makinesi, üçüncü olan Raif Dinçkök Ortaokulu öğrencisi Edanur Köse’ye MP5 Müzik Çalar, dördüncü olan Tepe Ortaokulu öğrencisi Özlem Öci’ye Scrabble oyunu ödülü verildi.

 

DERECEYE GİREN OKULLARDA ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Turnuvada, ilkokul bazında birinci olan Fevzipaşa İlkokulu’na, ikinci olan Tepe İlkokuluna, üçüncü olan Atatürk İlkokuluna, dördüncü olan Kızılpınar Atatürk İlkokulu’na, ortaokul bazında birinci olan Tepe Ortaokulu’na, ikinci olan Mevlana Ortaokuluna, üçüncü olan Raif Dinçkök Ortaokulu’na, dördüncü olan Kızılpanr 125.Yıl Ortaokuluna kupaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan tarafından verilirken, Scrabble turnuvasına katılan Tepe Ortakolu, Nurullah Narin Ortaokuluna, 75.Yıl Ortaokuluna, Kızılpınar 125.Yıl Ortaokuluna, Raif Dinçkök Ortaokuluna, Mevlana Ortaokulu’na, Gülerçin Ortaokulu’na ve İmam Hatip Ortaokul öğrencilerine madalyaları ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair verdi.

 

OKULLARIMIZIN FAALİYETLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

 

Ödül töreninde konuşan Kaymakam Metin Kubilay, “Bu turnuvayı düzenleyen, ilçemizde farkındalık yaratan, öğrencilerimizin yetişmesini sağlan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ederken, bu turnuvada derece elde eden bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte okullarımızın faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Fiziki şartların iyileştirilmesi, kalitenin artırılması için öğretmenlerimiz ile birlikte büyük çaba sarf ediyoruz.” dedi.

 

Ahmet KILAVUZ