Turizm haftası kutlamaları başladı

39'uncu Turizm Haftası, Tekirdağ'da düzenlenen törenlerle başladı.

GÜNDEM 15.04.2015 18:04:00 0
Turizm haftası kutlamaları başladı

15-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak 39’uncu Turizm Haftası, Tekirdağ İl Kültür Müdür Vekili Naşit Oskay ve turizm sektörünün temsilcilerinin Tekirdağ Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Funda Serfiçe, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ İl Kültür Müdürü Naşit Oskay ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

20 NİSAN’A KADAR ETKİNLİKLER SÜRECEK

 

Törende Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösteri düzenlerken, Turizm Haftası ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ İl Kültür Müdürü Naşit Oskay, etkinliklerin ayın 20’sine kadar devam edeceğini ifade ederek, "39’uncu Turizm Haftası kapsamında çelenk sunma törenimiz oldu. Bu hafta dolayısıyla yarışmalar düzenleyeceğiz. Yemek yarışması var Tekirdağlı kadınlarımıza yönelik. Ramada Otel de turizm kokteyli olacak. Hafta sonu doğa yürüyüşümüz olacak. Hafta etkinlikleri bu şekilde devam edecek" dedi.

 

SERGİ AÇILDI

 

Törenin ardından Tekirdağ Valiliği binasında Cicim Dokuma Sergisi açılışı düzenlendi. Sergi açılışına Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu da katıldı. Etkinlik, katılımcıların Vali Enver Salihoğlu ve Tekirdağ İl Kültür Müdürü Naşit Oskay birlikte sergiyi gezmesiyle son buldu.

 

Marmara Haber