Her şey var futbol yok

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköyspor Derneği'ni kuracaklarını belirtirken, derneğin futbol dışındaki branşlarda faaliyet göstereceğini kaydetti

GÜNDEM 14.04.2015 18:24:00 0
Her şey var futbol yok

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay düzenlediği basın toplantısında belediyenin spor derneği kuracağını açıkladı. Başkan Akay, ilçede sportif faaliyetlerde bulunmak amacıyla Çerkezköyspor Derneği’ni kuracaklarını açıklayarak, futbol dışında tüm branşlarda faaliyetlerde bulunulacağını kaydetti.

 

KAPALI SPOR SALONU DEPREM TESTİNİ GEÇTİ

 

Dün basın mensupları ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  İstasyon Mahallesi’nde bulunan Kapalı Spor Salonunda yapılan çalışmaları anlatarak açıklamalarına başladı. Başkan Akay, İstasyon Mahallesi’nde uzun yıllardır kullanılmayan bin 280 metrekare alanda bulunan Kapalı Spor Salonu’na deprem dayanıklılık testi yapıldığını hatırlatırken, gelen raporlar doğrultusunda binanın kullanılabileceği durumda olduğunu söyledi. Akay, “Bizde Belediye olarak yapılacak çalışmalar için 15 Mayıs’ta ihaleye çıkaracağız. O spor salonunun komple düzenlenmesini yapacağız. Spor Salonu’nun yan tarafından bulunan alanda ise tenis kortu, basketbol ve futbol sahası yapacağız.” diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY BELEDİYESPOR DERNEĞİ KURULACAK

 

Kapalı Spor Salonu ile ilgili bilgiler veren Başkan Akay, daha sonra Belediye olarak sportif faaliyetlere ağırlık vereceklerini kaydetti. Bunun içinde Çerkezköy Belediyespor Derneğini kurma çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Akay, “Bu derneğin faaliyetleri kapsamında bütün amatör branşlar olacak ve bunun içinde sadece Futbol olmayacaktır. Çerkezköyspor ile 1911 Çerkezköyspor önümüzdeki sezon birleşirse ben destek vermeye hazırım. Bu sene bir takıma az bir takıma ise biraz çok destek verdim. Kısacası Çerkezköy’de faaliyetlerini sürdüren bütün takımlara desteğimizi sonuna kadar verdik. Benim kendi şahsı düşüncem, başarının olması için bu ligde bir takım olmadır.” ifadelerini kullandı.

 

Ahmet KILAVUZ