Kadın Kolları ilk programını 27 Nisan'da yapacak

Türkiye Sakatlar Deneği Çerkezköy Şubesi tarafından geçtiğimiz hafta bir ilk daha gerçekleştirilerek Sakatlar Derneği Kadın Kolları kurulmuştu.

GÜNDEM 14.04.2015 17:24:00 0
Kadın Kolları ilk programını 27 Nisan

dernek üyesi sakatların ihtiyaçlarını tespit etmeye başladığı ve bu ihtiyaçların giderilmesi içinde çeşitli etkinliklere ağırlık verileceği belirtildi. Sakatlar Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık dernek üyesi ihtiyaç sahibi sakatların ihtiyaçlarının giderilmesi için kadın kolları olarak hızlı bir çalışma içine girdiklerini ve 27 Nisan Pazartesi günü akşamı dernek binası konferans salonunda saat 20.00’de kadınlara özel bir gece düzenleyeceklerini belirtti.

GELİR İHTİYAÇ SAHİBİ ENGELLİLERE

Bu program için hazırlıkların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Sakatlar Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık, “Çerkezköy Sakatlar Derneği Kadın Kolları olarak amacımız derneğimiz üyesi ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderilmesidir. Bu nedenle 27 Nisan Pazartesi akşamı derneğimizin alt katındaki konferans salonumuzda kadınlara özel bir eğlence gecesi düzenledik. Buradan toplanan gelirle ihtiyaç sahibi dernek üyelerimize katkı sağlayacağız.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN