Kutlu Doğum lokması dağıtıldı

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Tekirdağ'da vatandaşlara lokma dağıtıldı. Etkinlik kapsamında Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi'nce düzenlenen kan bağışı kampanyasında gönÃ

GÜNDEM 14.04.2015 17:16:00 0
Kutlu Doğum lokması dağıtıldı

Tekirdağ’da Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi. Tekirdağ İl Müftülüğü’nce düzenlenen etkinlikte vatandaşlara lokma dağıtıldı. Tuğlalı Park’ta hazırlanan lokmalara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen, "Efendimizin sembolü olan gülleri onun adına kadınlarımıza takdim etmekten şeref duyuyorum. Allah resulünün bünyesinde birleşerek buradan Medine’ye salatü selamlar göndermek üzere sizlerin Kutlu Doğum Haftanızı kutluyorum. Bu haftada hep birlikte gönül gönüle verelim dualarımızı okuyalım" dedi.

KIZILAY’DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Tekirdağ İl Müftülüğü ve Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Kızılay tarafından da kan bağışı kampanyası düzenlendi. Etkinlikte bazı gönüllü vatandaşlar, kan bağışında bulundu. Türk Kızılayı Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Tekirdağ İl Müftülüğü ile birlikte çeşitli etkinlikler yapılacağını ifade ederek, "Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında biz de Tekirdağ Müftülüğümüz ile birlikte kan kampanyası başlattık. Ondan sonra vatandaşlara da lokma ikramımız var. Kutlu Doğum programı kapsamında ayın 17’sinde Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan çocuk etkinliğinde de orada olacağız. Çocuklarımıza Kızılay olarak sürpriz hediyelerimiz var. Bu hafta sonu Bıyık Ali köyünde yine Kutlu Doğum Haftası kapsamında bir organizasyon yapılacak orada da aynı şekilde gül ve lokma dağıtımımız olacak" diye konuştu.

Program Müftü Mahmut Gürlen ve Türk Kızılayı Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet Çizen’in vatandaşlara gül dağıtması ile sona erdi.

Marmara Haber