Sağlık için yürüdüler

Çerkezköy Belediyesi'nin 'Çerkezköy Sağlık için Yürüyor' etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinliğe vatandaşların yanı sıra siyasiler, sporcular ve sağlÄ?

YAŞAM SAĞLIK 13.04.2015 15:37:00 0
Sağlık için yürüdüler

Çerkezköy Belediyesi Dünya Sağlık Haftası nedeniyle, ‘Çerkezköy Sağlık İçin Yürüyor’ etkinliği düzenledi.  Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik alanı içerisindeki yürüyüş alanında düzenlenen etkinlikte katılımcılar 5 kilometre yürüdü.

SAĞLIKLI YAŞAM SPORLA MÜMKÜNDÜR

Çerkezköy Belediyesi'nin  ilçe halkına sağlıklı bir yaşamın spor ile iç içe olduğunu göstermek için böyle bir etkinlik düzenlediği belirtildi. Etkinliğe katılan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Atilla Can “Günümüzde sağlıklı bireyler olmamız için mutlaka düzenli spor yapmalıyız. Bunun ilk adımını hep birlikte gerçekleştirdik. Güzel günde güzel insanlarla yaptığımız bu tür sosyal etkinlikler bundan sonra da devam edecek. Katılımın beklenenden fazla olması da bizleri memnun etti.”diye konuştular.

HER YAŞTA VATANDAŞLARIMIZIN SPOR YAPMASINI SAĞLAYACAĞIZ

Başkan Yardımcıları Özgör ve Can, ilçede her yaştaki insanların spor yapmasını hedeflediklerini de belirterek, “Çerkezköy Belediyesi olarak çocuk genç yaşlı demeden bütün vatandaşlarımızı sporun içine katma hedefimiz var. Bunun için halkımızı bilinçlendirerek bu tür aktivitelerin olumlu yönlerini  insanlarımıza anlatarak spora bakış açısını değistireceğiz. Bu şekildeki sağlıklı yaşam sporlarını çok daha sık aralıklarla gerçekleştireceğiz. İnanıyoruz ki kısa zamanda bu sağlıklı yaşam yürüyüşümüz binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşecek.”ifadelerini kullandılar.

SAĞLIK İÇİN YÜRÜYÜŞ İLGİ GÖRDÜ

Çerkezköy Belediyesi'nin ‘Çerkezköy Sağlık İçin Yürüyor’ sağlıklı yaşam yürüyüşüne Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Funda Serfice, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Atilla Can, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Sedar Ürkmez, Nihat Mıstık, Uğur Erem, Enver Bayram, Ayfer Dönmez, Ali Dede, Binali Etyemez,CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve Kadın Kolları üyeleri, avukatlar, Çerkezköylü atlet Hamdi Baygın, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın ve kulüp yönetimi, teknik heyeti ve tüm futbolcuları ile yaklaşık 150 kişi katıldı. 5 Kilometrelik yürüyüş sonunda katılımcılara süt ve kek ikramında bulunuldu.

Haber/Seyit SÜREN - Ahmet KARDEŞ