Doğan 'en az 4' dedi

AK Parti Tekirdağ 2'nci sıra Milletvekili adayı Ayşe Doğan, Tekirdağ'da en az 4 milletvekili çıkaracaklarını savundu.

SİYASET 12.04.2015 12:44:00 0
Doğan

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetimi ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Ayşe Doğan burada seçimlere yönelik açıklamalarda bulundu.

 

BU DEFA ÇERKEZKÖY’DEN VEKİL ÇIKARACAĞIZ

 

Ak Parti Tekirdağ 2’nci sıra Milletvekili Adayı Ayşe Doğan’ı ÇTSO’da Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri Murat Seymen, Mesut Görgün, Meclis Üyesi Göksel Bozdağ karşıladı.

 

Ziyarette ilk açıklamalar AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’den geldi. Trakya’da her dönem seçimlerde Çerkezköy’de aldıkları oylarla birinci parti olduklarını ancak milletvekili çıkaramamanın ezikliğini yaşadıklarını dile getiren Abdullah Öğe, “Bu seçimlerde Çerkezköy’de AK Parti olarak bir ilki gerçekleştirdik ve bundan da son derece memnun ve mutluluk duyuyoruz.Her dönemde AK Parti olarak Trakya bölgesinde en çok oy alarak Çerkezköy birinci olmakta.Türkiye ortalamasına baktığımızda da bizim burada aldığımız oy oranı yüksek.Yani ülke ortalamasının üzerinde. Biz iktidar partisi ilçe teşkilatı olarak bu güne kadar ilçemizden bir milletvekili çıkaramamanın ezikliğini hissettik. Her defasın da büyüklerimize bunu anlattık. Çünkü Çerkezköy bir sanayi kenti olması dolayısıyla da bunu hak ediyor. Biz ilçemizden bir milletvekili çıkmasını çok istedik ve bu yönde de çok çalışma yaptık. Ayşe Doğan Hanımın  seçilebilir bir sırada yani 2.sırada aday olarak yer almasından çok mutlu olduk. Bu seçimde Çerkezköy’den vekil çıkaracağız.”dedi.

 

TEKİRDAĞ’DAN  EN AZ 4 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

 

Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ 2’nci sıra Milletvekili Adayı Ayşe Doğan ise, “Bu gün bizleri ağırladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Aday adaylığı döneminde de çok çalıştım. Çalışmamız da bana adaylık yolunu açtı. AK Parti olarak 7 Haziran’da Tekirdağ’dan en az 4 Milletvekili garanti çıkaracağız. Bu hayal değil. Çok daha fazla çalışacağız .”dedi. Doğan sonra AK Parti iktidarında yapılan işlerden söz etti ve özellikle sağlık konusunda da çok daha iyi yerlere gelindiğini ifade etti.

 

DOĞAN’A BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Çerkezköy Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO meclis Başkanı Taha Ülker ve ÇTSO yönetim ve meclis üyeleri AK Parti Tekirdağ Milletvekili 2’nci sıra adayı Ayşe Doğan’ı milletvekili olarak görmek istediklerini belirtirken, başarılar diledi.

 

Haber/Seyit SÜREN