Sakatlar Derneği 'Kadınlar Kolu'nu kurdu

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadınlar Kolu kuruldu. Başkanlığı'na da Zeynep Alışık getirildi.

GÜNDEM 12.04.2015 12:43:00 0
Sakatlar Derneği

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Basın ve Halkla ilişkiler Sorumlusu Meral Dağaşan’ın Koordinatörlüğü’nde derneğe üye bayanların ihtiyaçlarını gidermek ve sorunlarının çözümünü daha seri bir şekilde sağlamak için Çerkezköy Sakatlar Derneği Kadın Kolu kurdu. Kadın Kolu Başkanlığı’na da Zeynep Alışık getirildi.

 

ZEYNEP ALIŞIK BAŞKAN OLDU

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin oluşturduğu Kadın Kolları Başkanlığı’na dernek şubesinin folklar öğretmeni Zeynep Alışık getirildi. Başkan Yardımcılığına ise İlknur Sancaktar, Genel SekreterliğeTunay Kanat, Koordinatörlüğe Meral Dağaşan getirilirken, Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine Hatice Kolar, Nigar Erdoğan, Ülker Kozuva, Zehra Acar, Rukiye Şanal, Gönül Tecmen seçildi. Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine de Havva Dabanlı, Melek Gökdemir, Melahat Çetinkaya, Havva Akgün, Emine Derya Fıçıcıoğlu ve Süheyla Usta seçildi.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ ENGELLİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık, amaçlarının dernek üyesi  ihtiyaç sahibi engellilerin ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını daha çabuk çözmek olduğunu belirtti. Alışık,“Çerkezköy Sakatlar Derneği Kadın Kolları olarak kuruluşumuzu 3 Nisan tarihinde gerçekleştirdik. Bizim amacımız derneğimiz üyesi ihtiyaç sahibi sakatlarımızın ihtiyaçlarını gidermek ve bu arda dernek yönetimimizin çalışmalarına katkı sağlamak böylece onların yükünü de hafifletmek olacak. Biz kadın kolları olarak derneğimize üye olan tüm sakatlarımızı ev ev ziyaret ederek ihtiyaç sahibi olanların ihtiyaçlarını belirleyerek bu ihtiyaçların giderilmesi için gerekli çalışmaları yapacağız.”diye konuştu.

 

Kadın Kolları Başkanı Alışık sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak yine bu konuda da ilçemizde Sakatlar Derneği Kadın kolları kurularak Türkiye’de bir ilke daha imza atılmış oldu. Bizim bu çalışmalarımızda dernek yönetimimiz gibi örnek teşkil edeceğini umuyoruz. Derneğimizde Kadın Kollarının kurulmasında bizlere Dernek Şube Başkanımız Hayrettin Çetinkaya büyük destek verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Yönetimi’nin bir kolu olarak Halkla İlişkiler ve Basın Sorumlusu Meral Dağaşan’ın Koordinatörlüğünde hizmet vereceğiz. Çerkezköy’ümüze, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun.”

 

Haber/Seyit SÜREN