7 Haziran'a hazırız

MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Özgül Çerkezköy İlçe Başkanlığı ziyaretinde 7 Haziran Genel Seçimleri'nin startını verdi. Tekirdağ'da MHP'nin seçimlerden başarıyla ç?

SİYASET 12.04.2015 12:40:00 0
7 Haziran

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ 2’nci sıra Milletvekili Adayı Hakan Özgül seçim startını Çerkezköy’den verdi. Özgül, MHP’nin kadrolarıyla Çerkezköy’de seçime hazır olduğunu söyledi.

 

ÇERKEZKÖY’Ü ZİYARET ETTİ

 

MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Özgül, önceki akşam MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada milletvekili dayını karşılayan İlçe Başkanı Koray Önsel, yaptığı açıklamada, “7 Nisan itibariyle tüm Türkiye’de aday listeleri belli oldu. Tekirdağ’da da ilk altı adayımızın isimleri açıklandı. 24 Nisan tarihinde resmi olarak süreç başlıyor.”hatırlatması yaptı.

 

3 MAYIS’TA SEÇİM BEYANNAMESİ AÇIKLANACAK

 

MHP’nin 3 Mayıs’ta seçim beyannamesini açıklayacağını hatırlatan Önsel, “3 Mayıs Türkçülük Bayramı’nda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Ankara’da ki programda aday tanıtımı ve seçim beyannamemizi açıklayacak. Bizde bu doğrultuda Tekirdağ’da vatandaşlarımız ile buluşup hem partimizin programlarını anlatacağız hem de memleketimizin bulunduğu durumu, MHP’nin iktidarında Türkiye’nin nerelere gideceğini, gücümüzün ne olduğunu yapacağımız programlarda anlatacağız.”diye konuştu.

 

CHP’NİN DURUMU ORTADA

 

Konuşmasında milletvekili adayı Hakan Özgül’e de başarılar dileğinde bulunan Koray Önsel,  “Tekirdağ’da mutlak bir başarı bekliyoruz. Hedefimiz ise en az üç milletvekilidir. İnşallah da hedefimize ulaşacağız. CHP’nin Tekirdağ mevcut belediyelerinden dolayı durumu ortadadır. AK Parti’nin de ülkemizi ne hale getirdiği bellidir. Güneydoğu’da kargaşalar, çözüm süreci, ekonominin durumundan dolayı parti olarak avantajlıyız. Bu avantajı da lehimize çevireceğiz.”dedi.

 

KADROLARIMIZLA 7 HAZİRAN’A HAZIRIZ

 

Koray Önsel’in ardından konuşan Milletvekili Adayı Hakan Özgül ise milletvekili aday listesine dikkat çekti. Özgül şunları dedi: “7 Haziran’da ki seçimlere hazır bir kadromuz var. Mevcut vekilimiz Bülent Belen teşkilatımızı ve ilimizi çok iyi tanıyor. Ben ise bölgenin çocuğuyum. 2007 Tekirdağ Milletvekili adayı olurken, 30 Mart yerel seçimlerinde Saray Belediye Başkan adayı oldum ve yüzde 30 oy aldım. Bölgemize ve partimize üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getirdiğimize inanıyorum. Üçüncü sıra adayımız Kamil Günay’da Tekirdağ İl Başkanlığı, milletvekili adaylığı ve son olarak da Tekirdağ Büyükşehir Meclisinde meclis üyeliği yapmıştır. Dördüncü sıra adayımız Arif Yalçın ise Hayrabolu Belediye Başkan adayı olmuş ve yüzde 31 oy almıştır. Beşinci sıra adayımız İsmet Fıçıcı ise eski Çorlu Belediye Başkan adayıydı. Altıncı sıra adayımız Muharrem Varol ise İstanbul’da belediye başkan adaylığı ve geçmiş dönemlerde Tekirdağ Milletvekili adayı oldu. Altı milletvekili adayımızda teşkilat içinden gelen arkadaşlarımızdır.”

 

SEÇİME YÖNELİK CİDDİ PROJELERİMİZ VAR

 

MHP’nin seçime yönelik ciddi projeleri bulunduğunu söyleyen Özgül, “Adaylar açıklanmadan önce 18 aday adayı da sıranın önemli olmadığını üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getireceğini söyledi. Hepimiz heyecanımızı kaybetmedik. 58 günlük zamanımız var. 7 Haziran günü seçime gideceğiz. Kutsal oylarımızı kullanıp oylarımızı vereceğiz. Önümüzdeki günlerde MHP seçim beyannamesi açıldıktan sonra mikro ve makro planlarımızı açıklayacağız. Bölgemiz için tamamına hitap edebilecek ciddi projelerimiz var. Bunları açıklayacağız.” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN ADAYI

 

Adaylık startına Çerkezköy’den başladığını kaydeden Özgül “Kulağımıza Çerkezköy’den aday çıkmadığı, MHP’nin Çerkezköy’den adayı olmadığı geliyor. Çerkezköy’ün adayı Hakan Özgül’dür. Hakan Özgül Tekirdağ’da bulunan bütün ilçelerin adayıdır. MHP bölge, ırk, din ayrımı olmadan herkese sahiplenen düşünceye sahiptir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu düşüncesini sizlerle paylaşarak Çerkezköy’den bismillah diyerek yola çıktık” diye konuştu.

 

Gökhan TEKER