TIR Parkı çamurdan kurtuldu

Çerkezköy Belediyesi TIR Parkı'nda önceki gün Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yeni bir düzenleme yapıldı.

GÜNDEM 10.04.2015 19:50:00 0
TIR Parkı çamurdan kurtuldu

Yağan yağmurlar dolayısıyla devamlı çamur deryası halini alan Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü yanındaki TIR Parkı’na gelen şikayetleri değerlendiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yerinde incelemeler yaptıktan sonra buranın yeniden sil baştan düzenleme çalışmaları yapılmasını kararlaştırdı. TIR Parkı’nı baştan sona kadar önce ince mıcır dökerek sıkıştırma işlemi yapan ekipler, ardından da kalın mıcır dökerek sıkıştırma işlemi yaptı. Silindirle düzlenen alan yoğun bir çalışma sonunda hem çamurdan kurtarıldı hem de güzel bir görünüm kazandırıldı.

 

TIR’CILAR MEMNUN

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi’nin bu çalışması TIR şoförleri  tarafından da memnuniyetle karşılandı. TIR şoförler, “Bizler işimiz gereği devamlı Çerkezköy’e gelip gittiğimiz için burada konaklıyoruz. Ancak yoğun yağışlarda burası çamur deryası oluyordu ve buradan zor çıkıyorduk. Ama bu gelişimizde buranın yeniden ve güzel bir şekilde düzenlendiğini ve çamurdan kurtarıldığı görmek bizleri memnun etti. Bu yönde güzel çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri’ne teşekkür ediyoruz.”diye çalışmayı değerlendirdi.

 

Haber/Seyit SÜREN