Minikler umut verdi

Tekirdağ U13 Amatör Ligi'nde Çerkezköy Doğan Spor ile Saray Belediye Spor Veliköy Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçı deplasmanda Saray Belediye Spor 4-1 kazanırken, minik sporcuların centilmenli

SPOR 10.04.2015 18:56:00 0
Minikler umut verdi

Tekirdağ  U13 Amatör Ligi’nde  önceki gün Çerkezköy Dağan Spor ile Saray Belediye Spor Veliköy stadında karşılaştı. Önceki gün saat 18.00’da başlayan mücadelede minik futbolcular gösterdikleri centilmenlik örneği ile büyüklerine ders verdiler. Oldukça zevkli geçen karşılaşmada miniklerin güzel oyunu alkışlandı.

 

HEPSİ GELECEK VAAT EDİYOR

 

Amatör kulüplerin alt yapısını oluşturan ve futbolu ve dostluğu öğrenip Türk futbolu için yetiştirilen on üç yaş klasmanındaki çocuklar, yeşil sahalarda büyüklerine dostluk mesajı veriyor. Çerkezköy Doğan Spor ile Saray Belediye Spor oyuncuları  müsabaka da güzel futbollarıyla izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Maç öncesi seremoniden maçın son dakikasına kadar birbirlerine saygı gösterip dostça mücadele eden minik futbolcuların hepsi gelecek için umut verdi.

 

TAKIMLAR ŞU KADROLARI İLE SAHAYA ÇIKTI

 

 Ev sahibi Çerkezköy Doğan Spor’un ilk on birinde; Doğancan Çavuşoğlu, Yiğit Çağlar, Mert Demirdöven, Metin Altıok, Taha Çetin, Alican Alaca, Yıldırım Aydın, Eray Şahin, Birkan Çakır, Berke Ayman, Enis Bingöl yer alırken deplasman ekibi Saray Belediye Spor on birinde ise; Serhat Zaralı, Alperen Gürel, Mert Karagöz, Sertaç Ergene, Berkant Özdemir, İslam Boca, Tanay Tayfur, Başar Bulut, Egemen Kantık, Vedat Tuğul, Barış Eskdemir yer aldı.

 

İLK GOL DOĞANSPOR’DAN

 

Müsabaka 30’ar dakikalık iki devre halinde oynandı. Müsabakada ilk golü ilk bulan taraf Çerkezköy Doğan Spor  U13 Takımı oldu. Maçın 13. dakikasında Çerkezköy Doğan Spor’un 9 numaralı oyuncusu Birkan Çakır  güzel bir plase ile takımını öne geçiren golü attı. Saray Belediye Spor bu gole 20. dakikada 9 numaralı oyuncusu Egemen Kantık’ın  sol kanattan gelişen atağında önüne düşen topa gelişine vurarak attığı golle cevap verdi ve maçın ilk yarısı 1-1 sonuçlandı.

 

SARAY SAHADAN GALİP AYRILAN TARAF OLDU 4-1

 

Saray Belediye Spor U13 Takımı maçın ikinci yarısına daha etkili başladı. İleride baskı kurmayı başaran Saray Belediye Spor, Çerkezköy Doğan Spor’u adeta yarı sahasına hapsetti. Maçın 47. dakikasında Çerkezköy Doğan Spor’un oyuncusu Taha Çetin ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi ve Saray Belediye Spor 2-1 öne geçti. Maçın ilerleyen bölümlerinde Birkan Çakır ve Yasin Kuş’un ayağından bulduğu iki gol daha bulan Saray Spor U13 Takımı sahadan 4-1 galip ayrıldı. Müsabaka sonunda Sarayspor’u tebrik eden Doğanspor futbolcu ve yöneticileri sonra bir araya gelerek çok güzel bir dostluk örneği verdi.

 

Haber/Seyit SÜREN