Büyükşehir Otogara sahip çıktı!

Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy'de devraldığı otogarda etkisini göstermeye başladı. Yılbaşından itibaren devri yapılan otogarda Büyükşehir Belediyesi görevlilerince bakım ve temizliği

GÜNDEM 9.04.2015 18:09:00 0
Büyükşehir Otogara sahip çıktı!

Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan ancak Büyükşehir Kanunu ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi öngörülen Çerkezköy Otogarı’nda 30 Mart’dan itibaren yaşadığı sahipsizlik sona erdi. Yılbaşından itibaren resmen devri Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan otogara görevlendirmede yapıldı. Büyükşehir Belediyesi görevlendirdiği personeli ile otogarın bakım ve temizliğini üstlendi. 24 saat otogarda iç ve dış temizlik çalışması yapılması hem yolcuların hem de otogardaki otobüs işletmecilerinin memnuniyetini kazandı.

 

OTOBÜS İŞLETMECİLERİ MEMNUN

 

Otobüs işletmecileri temizlik yapılması sayesinde yerlere çöp atanlarında azaldığını belirterek, “Temizlik yapılmadığı için her taraf adeta çöplüğe dönmüştü. Bu vatandaşları da etkiliyordu. Belki ellerindeki çöpleri olur olmaz yerlere atmalarına neden oluyordu. Ancak burada bir temizlik görevlisi bulunması, temizlik yapması gerek otogar sakinleri gerekse yolcuları da etkiledi. Kimse artık yerlere çöp atmıyor, daha temiz tutuyor.”dedi.

 

Vatandaşlar Çerkezköy Otobüs Terminalinde aralıksız yapılan temizlik nedeniylede Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ve görevlilerine teşekkür etti.

 

Haber/Seyit SÜREN