CHP'de hedef 6-0

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, "7 Haziran'da 6-0 yapmak için mücadele edeceğiz"dedi.

SİYASET 9.04.2015 16:48:00 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy (CHP) İlçe Başkanı Birol Öztürk, 7 Haziran genel Seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülke genelinde 71 ilde yaptığı ön seçimin Cumhuriyet tarihinde ilk kez yapılmasının sevindirici olduğunu belirtti. Başkan Öztürk 7 Haziran seçimlerinde Tekirdağ’da 6-0 yapmak için mücadele edeceklerini ve parti olarak bu seçimleri çok önemsediklerini söyledi.

6-0 YAPMAK İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk yaptığı açıklamada Tekirdağ’da Cumhuriyet Halk Partisi’sinin milletvekili adaylarını 8 Mart’ta yapılan ön seçimle belirlediğini hatırlatarak, ön seçimle milletvekili adaylarının belirlenmesiyle CHP olarak Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirdiğini, bu durumun da memnun edici olduğunu belirtti. Başkan Birol Öztürk, “Yerel Seçimlerde ilimiz Tekirdağ’da nasıl 12-0 yaptıysak.7 Haziran Genel Seçimlerinde de 6-0 yapmak için mücadele vereceğiz. Bu seçimi çok önemsiyoruz. Bu seçimden CHP iktidarı olacaktır. Partimizin Tekirdağ’daki aday sıralamasından da tüm partililerimiz memnun. Çünkü partililerimizin kendi iradeleriyle kullanılan oy sonunda adaylarımız belirlenmişti. Artık tüm partililerimiz tam bir birliktelik içinde adaylarımızla CHP iktidarı içim mücadele verecektir.”dedi.

7 HAZİRANDA YASAKLARIN KALTIĞI BİR TÜRKİYE OLACAK

Başkan Birol Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü: “7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimde  CHP iktidarında yasaklanmayan basın, saldırıya uğramayan bir gençlik, şiddet görmeyen kadınlar, çocuk yaşta evlendirilmeyen kızlar, mağdur olmayan işçi, emekli ve memurlar, iş aş derdi olmayan insanların yaşadığı bir Türkiye CHP iktidarında olacak.”diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU 11 NİSANDA KARTAL’DA SEÇİM STARDI VERECEK

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 7 Haziran Seçimleri’nin startını İstanbul Kartal’da vereceğini de hatırlatarak, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran seçimlerinin startını 11 Nisan tarihinde İstanbul Kartal’da verecek. Genel Başkanımızın Kartal’da 11 Nisan’da yapacağı mitinge ilçemizden de o gün sabah saat 09.00’da otobüslerle hareket edilecektir. Gitmek isteyenler  hareket saatinden önce ilçe teşkilatımız önünde olmalarını bekliyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN