Mali Hizmetler öğrenci okutacak

Süleymanpaşa Belediyesi'nin 'Apartmanlarımız okutuyor, Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişiyor' ismi ile duyurduğu ve koordinasyonunu sağladığı sosyal sorumluluk projesine katılım çÄ

GÜNDEM 9.04.2015 16:33:00 0
Mali Hizmetler öğrenci okutacak

Süleymanpaşa ilçesinde birçok apartmanın katılmak için başvuru yaptığı projeye apartmanlardan sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı ve Süleymanpaşa Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü de personellerinin işbirliği ile katılarak 3 öğrenciye burs vermeye başladı.

 

GURUR PLAKETLERİ KAPILARINA ASILDI

 

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, projeye dahil olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı ve Süleymanpaşa Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü’nü ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür edip plaketlerini kapılarına astı.

 

Güral, proje hakkında kısa bir konuşma yaparken "Apartmanlarımızın ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı ve Süleymanpaşa Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü’nün de çorbada tuzumuz bulunsun diyerek projeye yaptığı katkı bizleri çok sevindirdi. Bir apartman ya da topluluğun yapacağı aylık sadece 200 TL’lik bir destek ile bir öğrenciye burs imkanı sağlamak, şehrimizden fazladan bir öğrencinin daha okumasına destek olmak için herkesi kampanyaya katılmaya davet ediyorum" diye konuştu.

 

‘Apartmanlarımız okutuyor, Süleymanpaşa’nın Filizleri Yetişiyor’ projesi hakkında daha fazla bilgi ve katılım başvurusuna http://www.suleymanpasa.bel.tr/filizler.php adresinden ulaşabileceği belirtildi.