Felaketin eşiğinden dönüldü

Çerkezköy'de Cengiz Topel Caddesi'nde meydana gelen korkunç kazada, hurda yığınına dönen araçta sıkışan 19 yaşındaki genç ağır yaralandı. Yaralı, itfaiye ekiplerinin aracın üst

GÜNDEM 8.04.2015 16:51:00 0
Felaketin eşiğinden dönüldü

Kaza dün saat 12.00 sıralarında Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi’nde Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre Tepe Emlak konutları mevkinden ilçe merkezi istikametine seyir halinde olan Ahmet Furkan Koç (19) yönetimindeki 59 T 2593 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önce okul önündeki yolcu durağına çarptı. Hızını alamayan ve durak yanındaki sinyalizasyon direğini de deviren otomobil, ancak yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi.  

 

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

 

Kaza sırasında yolcu durağında kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti. Kazada hurda yığınına dönen araçta sıkışan Ahmet Furkan Koç, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin aracın tavanının kesilmesiyle araçtan çıkarılabildi. Kazada ağır yaralanan genç, olay yerinde hazır bekleyen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

CEP TELEFONLARINA SARILDILAR

 

Yaralı gencin sıkıştığı araçtan çıkarılma çalışmaları sırasında bazı vatandaşların o anları cep telefonu ile kaydetmeye çalışması da dikkatlerden kaçmadı. Ahmet Furkan Koç’un hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilirken, kaza ile ilgili de soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ