Usta tiyatrocuları aratmadılar

Orta okul öğrencileri Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları nedeniyle sahneledikleri tiyatro oyununda, trafik sorununu sahneye taşıdılar. Minik öğrenciler performansları ile polisl

KÜLTÜR SANAT 8.04.2015 16:38:00 0
Usta tiyatrocuları aratmadılar

Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında  İlçe Halk Eğitimi Merkezi’nde 75.Yıl Ortaokulu öğrencileri tarafından “Ehliyet senin neyine dön Şinasi köyüne” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

 

PERFORMANSLARI İLE BÜYÜLEDİLER

 

“Ehliyet senin neyine dön Şinasi köyüne” adlı tiyatro oyununu Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve eşi Tülay Ogan, Emniyet Amirleri Ekrem Çiçek ve Seçkin Akdoğan, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü komiser ve polis memurları, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, 75.Yıl Ortaokulu Müdürü Metin Demirbağ, okul öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda veli izledi. Öğrencilerin performansı izleyicilerden büyük beğeni topladı.

 

2 PERDE OYNANDI

 

“Ehliyet senin neyine dön Şinasi köyüne” oyunu, Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan tarafından kaleme alındı. Çerkezköy 75.Yıl Ortaokulu 5 ve 6’ncı sınıf öğrencilerinin rol aldığı tiyatro oyununda bir şehirdeki trafik sorunu traji-komik bir şekilde anlatıldı. 2 perdelik oyunu ilgiyle izleyen katılımcılar, kahkahalara boğuldu.

 

ÖĞRENCİLERE KARANFİLLİ TEŞEKKÜR

 

Tiyatro severlerin eğlenceli anlar yaşadığı oyun yaklaşık bir saat sürdü. Küçük yaşlarına rağmen usta tiyatroculara taş çıkarırcasına performans sergileyen minik öğrenciler, dakikalarca ayakta alkışlandı. Program sonunda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, küçük tiyatrocuları tebrik ederek kendilerine karanfil hediye etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ