Engellilere Polis Haftası ziyareti

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve personeli, Polis Haftası kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ne ziyaret ederek, engellilerle bir araya geldi.

GÜNDEM 8.04.2015 16:34:00 0
Engellilere Polis Haftası ziyareti

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek ile polis memurları dün saat 10.00’da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya’dan dernek hakkında bilgiler alan Emniyet Müdürü Ogan engellilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtirken, “Yapacağınız her türlü faaliyetlerde yanınızda olmak istiyoruz. Sizleri her zaman sağlıklı birer birey olarak görüyoruz.”dedi.

 

SAKATLAR HAFTASI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Ziyaret sırasında Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya’da Emniyet Müdürü Murat Ogan ve beraberindekileri yaklaşan Sakatlar Haftası etkinlikleri hakkında bilgilendirdi. Çetinkaya, “Malumunuz her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında Sakatlar Haftası etkinlikleri düzenliyoruz. Bu yıl da dernek olarak bir dizi etkinlik yapacağız. 10 Mayıs Pazar günü askere gidecek olan 16 asker adayımız için asker gecesi düzenleyeceğiz. Pazartesi sabahı ise davul zurna ile 16 Mehmetçiğimizi Çerkezköy Tugay Komutanlığına teslim edeceğiz. Salı günü Pera Pastanesi önünden başlayacak ve belediye meydanında sona erecek kortej yürüyüşümüz olacak. Ardından ise dernek binası önünde resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verilecek. Çarşamba ve Perşembe günleri engelleri anlatan programlarımız olacak. Cuma güne derneğimizin Halk Eğitimi Merkezinde korosu olacaktır. Cumartesi günü ise ÇOSB’de pikniğimiz gerçekleşecek” dedi.

 

Çetinkaya konuşmalarını ziyaret nedeniyle Ogan ve beraberindekilere teşekkür ederek tamamladı. Konuşmaların ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek ile polis memurları günün anısına dernek üyelerine çeşitli hediyeler verdiler.

 

Gökhan TEKER