Veliler kan bağışına koştu

Çorlu Kızılay Kan Merkezi ekibi okullarda düzenlediği kan bağışı kampanyasına Çerkezköy Mevlana İlk-Ortaokulu'nda devam etti. Okullarda düzenlenen kan bağışına veli ve öğretmenler yoğ

GÜNDEM 8.04.2015 16:32:00 0
Veliler kan bağışına koştu

Çorlu Kızılay Kan Merkezi ve Çerkezköy Mevlana İlk ve Ortakolu’nun gerçekleştirdiği gönüllü kan bağışı etkinliğinde veliler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi. Çorlu Kızılay Kan Merkezi Doktoru Atilla Saraçoğlu ve beş personel önceki gün okulun konferans salonunda kan bağışı topladı. Saat 12.00-18.00 arasında düzenlenen kan bağışında 40 üniteye yakın kan topladı.

 

TEŞEKKKÜR ETTİ

 

Çorlu Kızılay Kan Merkezi Doktoru Atilla Saraçoğlu kan bağışının önemine dikkat çekerek, “Hayat kurtarmak sosyal sorumluluk çatısı altındaki en büyük sorumluluklarımızın başında geliyor. Unutmayalım ki bir gün bizim de bir ünite kana ihtiyacımız olabilir. Bu anlamda okul öğretmen ve idarecilerine, velilerine, kan bağışında bulunan Kızılay gönüllülerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

KAN BAĞIŞINA SÜREKLİ İHTİYAÇ OLUYOR

 

Kızılay’ın okullara yönelik düzenlediği kampanya kapmasında okullarındaki kan bağışına ilgilinin yoğun olduğunu belirten Mevlana İlk ve Orta Okulu Okul Müdürü Mehmet Erçin ise, “Kan bağışına sürekli ihtiyaç vardır. Herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum. Okul yönetimi olarak yaptığı duyuru ve öğrencilerimize verilen davetiyelerle katılımı artırdık. Kampanyaya destekte bulunan okul öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Menşure KARDEŞ