Büyükşehir Encümenleri yeniledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nı Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığı'nda gerçekleştirdi. Meclis'te yeni dönem Encümen ve K

GÜNDEM 8.04.2015 16:29:00 0
Büyükşehir Encümenleri yeniledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen Meclis’te yeni dönem Encümen ve Komisyon üyeleri seçimi yapıldı.

 

ENCÜMEN SEÇİLDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz sahnesi (Belediye Kültür Merkezi) nde yapılan toplantıda geçtiğimiz hafta içinde şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için saygı duruşun da bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Meclis’te  Encümen Üyeliklerine ve İhtisas Komisyonları’na seçimler yapıldı. Encümen Üyeliklerine Ömer Cebe, İsa Kunt, Hüseyin Akkoç, Bülent Eres ve Mustafa Özdemir seçildi.

 

KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ

 

Daha sonra komisyon üyelikleri için seçim yapıldı. Seçimlerde İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Ahmet Sarıkurt, Mustafa Özdemir, Halil İbrahim Erkan, Ensar sivri, Nuh Nuhoğlu, Oğuz Çakmak, Volkan Soğancılar, Orkun Ekrem Yılmaz, Ersin Çolpan, Çevre ve Sağlık KomisyonunaCihan Gaygusuzoğlu, Fatih Ertem, Salih Dönmez, Ali Bakır, Mustafa Çetin, Plan ve Bütçe Komisyonuna Ömer Cebe, Gülferah Güral, Varol Türel, Doğan Özman, Sami İkizler, Nedim Yılancı, H. Vasfi Güner, Selçuk Gündoğan, Akın Yılmaz Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonuna Ömer Faruk Küçük, Funda Serfiçe, Vahit Arslan, Mustafa Karaçay, Hasan Ergün, Ulaşım Komisyonuna Erdoğan Demirci, Ergun Er, Vahit Arslan, İmdat Özgör, Ali Rıza Eti seçildiler.

 

Marmara Haber