Kule Cam Balkon törenle açıldı

Kule Cam Balkon Genel Merkezi, düzenlenen açılış töreni ile Gazi Osman Paşa Mahallasi Fatih Caddesi Makasçı Sokak'ta faaliyete başladı.

GÜNDEM 8.04.2015 16:28:00 0
Kule Cam Balkon törenle açıldı

Açılış törenine Çerkezköy Erge Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Üye İlişkileri Sorumlusu Cumali Aydoğdu, Kule Cam Balkon Firması İşletmecisi Kenan Ördek, Kule Cam Balkon Genel Müdürü Serkan Tunç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda açılış kurdelesinden önce kurban kesildi.  

TÜM ÜLKEYE HAYIRLI OLSUN

Programda kısa bir konuşma yapan ÇESİAD Üye İlişkileri Sorumlusu Cumali Aydoğdu, işletmenin başta Çerkezköy olmak üzere tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni etti. Yapılan duaların ardından ÇESİAD Üye İlişkileri Sorumlusu Cumali Aydoğdu ve İşletme Sahibi Kenan Ördek tarafından açılış kurdelesi kesildi.

TRAKYA’DA BİR NUMARAYIZ

Kule Cam Balkon Firması’nın 4’ü Çerkezköy’de olmak üzere Silivri, Çerkezköy, Tekirdağ ve İstanbul’da da şubelerimiz var. Biz Trakya’da Cam Balkon sektöründe bir numarayız. Cam Balkon, Kış Bahçesi ve Pergule ürünlerimiz garanti kapsamındadır. Biz distribitör olduğumuz için bölgede en uygun fiyatlarda bizdedir” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ