Çorlugücü Marmara şampiyonu oldu

31 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Sakarya'da düzenlenen Basketbol Küçük Erkekler Marmara Bölge Şampiyonası'na katılan Çorlugücü Spor Kulübü Küçük Er

SPOR 5.04.2015 15:43:00 0
Çorlugücü Marmara şampiyonu oldu

Marmara Bölge Şampiyonası’nda oldukça iyi bir performans sergileyen Çorlugücü Basketbol Takımı finalde de iyi bir maç çıkardı. Çorlugücü, tüm periyotlarda rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyarken müsabaka sonunda 36 sayı farkla kupayı müzesine götürdü.

 

Bu başarıyla kuruluşunun ilk senesinde büyük bir başarıya imza atan Çorlugücü Spor Kulübü Çorlu`nun gururu oldu. Takımın baş antrenörü Tolga Karahan yaptığı açıklamada “Sporcularımızı ve teknik ekibi canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca bize oyuncu vererek destek olan ve teknik açıdan desteğini esirgemeyen Hakan Gamtüre, Oral Yüksel`e, Muammer Bayru`ya ve Ercan Çete hocalarımıza teşekkür ederiz.”dedi.

 

ANADOLU ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK

 

Bölge şampiyonu olan Çorlugücüspor Külübü, önümüzdeki günlerde Anadolu Şampiyonası’na katılacak. Baş antrenör Tolga Karahan, “Takımımız 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenecek Anadolu Şampiyonası’na katılacaktır. Anadolu Şampiyonasına katılacak takımlar içinde ilk 8 takım arasına girmemiz durumunda Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacağız” açıklamasını yaptı.

 

Marmara Haber