Kaymakam Kubilay kursları dolaşmaya devam ediyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği kursları ziyaret etmeye devam ediyor.

GÜNDEM 3.04.2015 18:58:00 0
Kaymakam Kubilay kursları dolaşmaya devam ediyor

Kaymakam Metin Kubilay önceki akşam 18.30’da ilk olarak Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Özen Mensucat fabrikasında devam eden bağlama ve Türk halk oyunları kursunu ziyaret etti.  Burada Özel Mensucat Genel Müdürü Doktor Ahmet Temiroğlu tarafından karşılanan Kaymakam Metin Kubilay fabrikayı gezerek Temiroğlu’ndan bilgiler aldı. Ardından fabrika içersinde 2 Mart tarihinde başlayan bağlama kursundaki kursiyerleri ziyaret eden Kubilay, daha sonra Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ile Özen Mensucat işbirliği ile açılan Türk Halk Oyunları Tekirdağ Yöresinin çalışmalarını izledi.

KURSLARI TEK TEK ZİYARET ETTİ

Halk oyunları usta öğreticisi İsmail Erdoğan tarafından hazırlanan halk oyunları ekibinin oyununu büyük beğeni ile izleyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, çalışmaların sona ermesi ile birlikte kursiyerlerden konser beklediklerini söyledi. Özen Mensucat fabrikasından ayrılan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Çerkezköy Atatürk İlkokulu’nda devam eden Osmanlıca, yan flüt, gitar,Türk Halk Oyunları Artvin yöresi, 4-6 yaş çocuk eğitimi ve etkinlikleri kursu, bozuk düzen bağlama kursunu, İngilizce a2 kurslarını ziyaret etti. Kaymakam Kubilay, kurslarla ilgili, kursiyer sayıları, kurs süreleri ve öğretmenleri hakkında bilgiler de verdi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair ziyaretleri sırasında eşlik etti.

Haber / Emine LALE