ÇOSB'den taşıyıcılara ziyaret

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet Özdoğan ve S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısında 4'ncü kez başkanlığ

GÜNDEM 31.03.2015 19:29:00 0
ÇOSB

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, dün ÇOSB Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce ile birlikte yeniden başkanlığa seçilen Yılmaz Arat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Ziyaret sırasında konuşan  Özdoğan “ Hepimiz Çerkezköy’de yaşıyoruz. Kendi yöremiz için milliyetçilik yapıyoruz desek de çok da yalan olmaz. Çerkezköy küçük olmamakla birlikte Türkiye ekonomisine büyük katkı veren önemli bir ilçedir. Genişleyen bir Veliköy mahallemiz ve yakın ilçemiz Kapaklı’da bizim bölge içindedir. Kapaklı ve Çerkezköy’e bir bütün olarak baktığımız zaman 230 bine yakın nüfusu bulunuyor” dedi.

 

ÇOSB’NİN TÜRKİYE’YE KATKISI VAR

 

Ziyaret sırasında ÇOSB’nin önemine dikkat çeken Özdoğan, “Bizim bölgenin katma değer olarak Türkiye’ye büyük bir katkısı vardır. 20 milyar cirosu olan bir bölgedir. Türkiye’de kullanılan elektriğin yüzde 0.6’sını ve doğalgazın ise yüzde birini Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tüketiyor. Ekonomik olarak da bölgemizin Türkiye’de gücü yüksektir. Çerkezköy’ü iyi yerlere getirmek için var gücümüzle hep birlikte çalışırız.” açıklamasını yaptı.

 

Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce ise 6 Nisan tarihinde ÇOSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirecekleri mehter ve bando takımı konserinde Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi’nin mehterin ve bando takımının getirip götürülmesinde destek olacağını dile getirirken, “Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ÇOSB’NİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce’ye ‘Hayırlı olsun’ ziyareti nedeniyle teşekkür eden Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ise, “Organize ve sanayinin gelmesi ile birlikte kurulan bir kooperatifiz. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalara bağlı olarak çalışıyoruz. Ben Mehmet Özdoğan’a yaptıkları düzenli çalışmalardan ötürü ve Çerkezköy’e örnek oldukları için tebrik ediyorum. Kendilerinin her zaman desteklerini aldık ve almaya da devam ediyoruz. OSB’nin her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

 

Gökhan TEKER