Süleymanpaşa bebek arabası veriyor

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yeni bir sosyal hizmet çalışması uygulamaya geçirildi. Bizzat Başkan Ekrem Eşkinat'ın da katıldığı 'Bebek arabası bizden' projesinde ilk aileye bebek arab

GÜNDEM 31.03.2015 19:20:00 0
Süleymanpaşa bebek arabası veriyor

Süleymanpaşa Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yeni bir uygulamaya daha start verdi. Uyguladığı projelerle ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat sosyal projelere bizzat katılıyor. Son projede Başkan Eşkinat ailelerin yanında olarak mutluluklarına ortak olmayı ihmal etmedi.

 

BEBEK ARABASI BİZDEN PROJESİ

 

Süleymapaşa İlçe sınırları içinde ikamet eden ve ekonomik bakımdan asgari geçim düzeyi altında olan vatandaşlar için düşünülen “Bebek arabası bizden” projesi hayata geçerek ilk bebek arabası sahibini buldu. Başkan Eşkinat Altınova Mahallesi’nde ikamet eden aileyi evinde ziyaret ederek bebek arabasını aileye teslim etti.

 

“MUTLU BİR AİLEDİR SÜLEYMANPAŞA”

 

Süleymanpaşa’da 2015 yılı başından beri uygulaması devam eden engelli vatandaşlara yönelikm tekerlekli sandalye desteği kapsamında da engelli bir vatandaşa araç verildi. ‘Engel tanımayan Süleymanpaşa’ sloganıyla çalışmalarını yürüten Süleymanpaşa Belediyesi mart ayı içerinde ihtiyacı olduğu belirlenen 8 aileden ilkini önceki gün Belediye Başkanı Eşkinat ziyaret etti.

 

Başkan Eşkinat’ı karşılarında gören aile çok duygulandı. Kendilerine yapılan yardımdan dolayı başta Başkan Eşkinat’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Eşkinat, “Bu göreve gelmemizin bir tek amacı var. En doğru hizmeti en doğru kişiye ulaştırmak bizim birinci hedefimiz. Sosyal belediyecilik anlamında yaptığımız çalışmalar her geçen gün artarak büyüyecek. ‘Mutlu bir ailedir Süleymanpaşa’ sözü sadece sözde kalmayacak” diye konuştu.

 

Marmara Haber