Süleymanpaşa'dan hayvan barınağı açıklaması

Süleymanpaşa Belediyesi'nden Belediye'nin hayvan barınağı ile ilgili iddialara yönelik açıklama yapıldı. Belediye'den yapılan açıklamada, "Son on gündür özellikle sosyal medyada S?

GÜNDEM 31.03.2015 09:59:00 0
Süleymanpaşa

HİZMET ALIMI UYGULAMALARINDAN VAZGEÇİLDİ

“Bu iddiaların gerçekle ilgisi olmadığı, iddia sahibinin yazılarındaki çelişki ve bilgisizlikten de anlaşılmaktadır. Belediyemiz,  daha önce hizmet alımı şeklinde yapılan bazı uygulamalardan vazgeçmiş ve ilçemiz sınırları içindeki hayvan sorunlarının müdürlükçe çözülmesine karar vermiştir.

İFTİRA KAMPANYASI!

Belediyenin hizmet alımına son vermesi ile işinden olan birkaç kişiden birinin işsiz kalması ve tazminat alamayacağı kaygısıyla bu çirkin iftira kampanyasını başlattığını düşünmekteyiz.

Süleymanpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’miz hem belediyemiz hem Orman Su İşleri Müdürlüğü hem de İl Tarım Müdürlüğü tarafından sürekli denetlenmektedir. Ayrıca her zaman gerçek hayvanseverlerin ve ilgili derneklerin ziyaretine açıktır. Süleymanpaşa Belediyesi olarak birlikte yaşadığımız hayvan dostlarımız yanında olduğumuzun, olacağımızın herkesçe bilinmesini isteriz. Saygılarımızla.”