7 Haziran'da kıyamet kopacak!

Milletvekili aday adayı tanıtım programı için Kapaklı'ya gelen Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yavuzalp, "7 Haziranda adalet yerini bulacak kıyamet kopacak."dedi.

SİYASET 30.03.2015 18:58:00 0
7 Haziran

Anadolu Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından milletvekili aday adayı tanıtım programı düzenlendi.

 

Hafta sonunda Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda düzenlenen milletvekili aday adayı tanıtım programına katılan Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Yavuzalp, “Anadolu Partisi olarak bizim baraj sorunumuz yok! Türkiye’de 15 milyon oy kullanmayan insan var bunların tüm oylarına talibiz ve hepsi de Anadolu Partisine oy verecek. 7 Haziranda zincirleri kıracağız ve adalet yerini bulacak, kıyamet kopacak.” diye konuştu. 

 

TÜRKİYE’DE ANADOLU PARTİSİ İKTİDAR OLACAK

 

Aday adayı tanıtım programının açılış konuşmasını Anadolu Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Talip Öztürk yaptı. Öztürk, “Sevgili Kapaklı halkımızı bu gün bu salonda görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Çıktığımız bu yolda sizlerle birlikte başarıya ulaşacağımızı umut ediyorum.7 Haziran’da Anadolu Partisi iktidarında sizlerinde katkısı olacağını unutmayınız. Çünkü sizlerde inandığınız için bu gün bu salondasınız. Sizlerle birlikte 7 Haziran’da Anadolu partisi iktidar olacaktır. Partimizin kesinlikle baraj sorunu yok! Bu konuda sizlere kim ne derse desin sakın inanmayın. Programımıza katılımınız için tüm kapaklı halkımıza ve bizleri kırmayarak bu gün bizlerle birlikte olan genel başkan yardımcımız ve partililerimize de teşekkür ediyorum”.dedi.

 

GENEL BAŞKANIMIZ İNANDIĞI DAVADA YOLUNA DEVAM EDİYOR

 

Anadolu Partisi Genel Çerkezköy İlçe Başkanı Dr. Nurtekin Erol da,  konuşmasına 1. ve 2. İnönü Meydan Muharebesi zaferlerinden söz ederek  başladı. Erol, şunları kaydetti: “Genel Başkanımız Emine Ülker Tarhan’ın çıkış noktasında haklıydı. Çünkü bir lider inandığı davada yoluna devam etmesi gerekiyordu işte o da inandığı davada yoluna devam ediyor.Çünkü CHP içindeki çürük hantal yapısından kurtulmadığı için oradan ayrıldı.”dedi.

 

Konuşmasını bölgeyle ilgili sürdüren Erol, “Burası bir sanayi bölgesi tüm illerden gelen vatandaşlarımız buradaki sanayi kuruluşlarında çalışarak karınlarını doyuruyor. Ama şimdi de Sanayi de yeni bir döneme giriliyor. O da kiralık işçi dönemi. Bu konuda ne iktidar nede muhalefet partileri bir şey yapmıyor. CHP ne demişti ‘Biz belediyeleri aldığımızda sözleşmeli personel sistemine son vereceğiz’ ama ne oldu? Vermediler. Bazı kesimler ve partililer bize siz barajı aşabilecek misiniz diyor. Bizim baraj sorunumuz yok! Geçtiğimiz seçimlerde kerhen CHP’ye ve diğer partilere oy verdiklerini söyleyenler var. Ama Anadolu Partisi’ne oyumuzu gönülden vereceğiz diyorlar. Anadolu Parti’sinin iktidara gelmesini engellemek isteyenleri, Anadolu Partisi’ne oylarınızı vererek engelleyebilirsiniz.”açıklamalarını kullandı.

 

BAŞARIYA GİDEN YOL BAŞARIDAN GEÇER

 

Anadolu Partisi Tekirdağ İl Başkanı Sevtap Trakya’da “Başarıya giden yolun başarıdan geçmektedir.” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “7 Haziran’a kadar başarıyı yakalayacağız. Çünkü bizler inanarak bu yola çıktık! Her günde çoğalarak büyümeye devam ediyoruz.Genel Başkanımız bu yola inanarak girdi ve başarının da inanmaktan geçtiğini söylüyor. Anadolu’nun her köşesine de giderek Cumhuriyet ateşinin söndürülmeyeceğini dile getiriyor. Biz Atatürk’ün evlatlarıyız ve büyüyerek geliyoruz. Biz onların sandıkları kadar az değiliz. Her gün çoğalıyoruz.Kırılmayacak zincirleri kırarak, barajları aşarak geliyoruz.İnşallah emeklerimizin karşılığını hep birlikte 7 Haziran’da alacağız.”

 

 

BU İKTİDAR HALKI YOK SAYDI ÖTEKİLEŞTİRDİ

 

Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Yavuzalp son olarak kürsüye geldi. Genel Başkan Emine Tarhan Ülkeri’n selamını getirdiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Genel Başkan Yardımcısı Yavuzalp, “Tüm Türkiye’de yürekler halk iktidarı için atıyor. İktidar halkı yok saydı,ötekileştirdi. 7 Haziran’da halk bu davaya el koyacak. Bu davaya Anadolu Partisi sizlerle birlikte el koyacak. Anadolu Partisi olarak bizin özel emirler aldığımız kişiler olmayacak. Herkes özgürce konuşacak. Hiç kimse konuşması nedeniyle içeri alınmayacak.Sizlerin yerel ve genel seçimlerde bir oyunuz var. O oyunuzu almak için çeşitli vaatlerde bulunuyorlar. Sizlerin bir oyunuzdan başka bir şeyiniz olmadığınızı biliyor musunuz.”dedi.

 

BİZ ALIŞILMIŞ SİYASETİN DIŞINDA İŞLER YAPIYORUZ

 

Partisi’nin farklı bir siyaset üslubu bulunduğunu söyleyen Yavzualp şöyle devam etti: “Anadolu partisi olarak biz alışılmış siyasetin dışında işler yapıyoruz. Anadolu Partisi’nde, arkadaşlarımın da belirttiği gibi kesinlikle baraj sorunu yok. 7 Haziran’da tüm zincirleri kırarak geliyoruz.7 Haziran’da özgür bir Türkiye olacak. Biz hem ulusalcı, hem muhafazakar hem de Atatürkçü ve Cumhuriyetçiyiz. Kesinlikle bölücü değiliz. Bir orman gibi birlikte özgürce yaşamak istiyoruz.”

 

7 HAZİRANDA ADALET YERİNİ BULACAK KIYAMET KOPACAK

 

İddialı bir konuşma yapan Yavuzalp sözlerini şöyle tamamladı: “Barajı aşamayacak diyenler 7 Haziran’da görecek. 7 haziran’da adalet yerini bulacak kıyamet kopacak. Anadolu Partisi halkın partisi olduğunu 7 Haziran’da görecekler. Biz seçim bildirgemize yani seçim beyannamemize yapamayacağımız işleri değil yapacağımız işlere yer verdik. Bu davaya sahip çıkacağınıza da inancımız tam.Sizlerin vereceği oy çok önemli. Bu gün iktidar partisi 12.5 milyona para veriyor. Biz diyoruz ki helalinden kazanalım helalinden yiyelim. Herkesin işi aşı olsun. Her türlü bölücülüğe karşıyız. Bir olalım. Birlik olalım.7 Haziranda Anadolu partisi iktidarında mutlu olalım.”dedi.

 

Konuşmaların ardından Anadolu Partisi  İlçe Yönetimini ve Tekirdağ Milletvekili aday adaylarını İlçe Başkanı Talip Öztürk tanıttı. Milletvekili aday adayları İlhan Yıldırım ve Ferdi Ertekin genel başkan Emine Ülker Tarhan’a inandıkları için Anadolu Partisi’nden Milletvekili aday adayı olduklarını belirttiler. Kendilerine bu teklif geldiğinde hiç tereddüt bile etmediklerini belirten aday adayları bu yolda en büyük desteği de ailelerinden gördüklerini belirtirken, seçildikleri takdirde Tekirdağ ve Türkiye için canla başla çalışacaklarını söylediler.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Anadolu Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği aday adayı tanıtım programında, Anadolu Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Yavuzalp,Tekirdağ İl Başkanı Sevtap Trakya, İstanbul İl Başkanı Yavuz Çangel, Çerkezköy İlçe Başkanı Dr. Nurtekin Erol, Kapaklı İlçe Başkanı Talip Öztürk ve ilçe yönetimi, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, Malkara İlçe Başkanı Ali Çelikören,Tekirdağ Milletvekili aday adayları İlhan Yıldırım, Ferdi Ertekin ve vatandaşlar katıldı. Milletvekili aday adayı İlhan Yıldırım’ın 78 yaşındaki annesi Ayşe Yıldırım da program sonunda  oğlu İlhan Yıldırım ve Ferdi Ertekin’e başarılar diledi.

 

Haber/Seyit SÜREN