MHP'li adaylar partililerle buluşmaya devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Naci Akyazı, Kapaklı İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi. MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Naci Akyazı Kapaklı ziyaretinde MHP

GÜNDEM 29.03.2015 18:55:00 0
MHP

MHP’ye Türkiye genelinde ilginin arttığını söyleyen Akyazı “Türkiye genelinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni anlama ve sahip çıkma algısı artıyor.  Ülkemin geçirmekte oldu zor günlerde, davama ve ülkeme hizmet etmek için taşın altına elimizi değil, bedenimizi koymamızın vakti geldiğini düşünüyorum. O günde bugün.”dedi.

 

TEKİRDAĞ’DA SIKINTILARI BİLİYORUM

 

Halen Trakya Gazeteciler Birliği Başkanlığı görevini ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yüksek Danışma Kurulu üyeliği görevini yürüttüğünü hatırlatan Akyazı, “Meslek hayatımda geçen yaklaşık 20 senede, yaptığımız haberler ve araştırmalarda, Tekirdağ da çiftçimizin, esnafımızın, memur ve emeklilerimizin, işsiz gençlerimizin, evine doğru düzgün ekmek götüremeyen kardeşlerimizin durumlarını yakından görme fırsatım oldu. Tekirdağ’da ve ilçelerinde ekonomik ve sosyal sıkıntıları biliyorum. Geleceğimiz teminatı olan gençlerimize elimizden gelen tüm imkânları seferber ederek, geleceklerini inşa etmeye çalışacağız. Bunu başaracak tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir” ifadelerini kullandı.

 

AMACIMIZ MİLLETVEKİLİ SAYISINI 2 VE 3’E ÇIKARMAK

 

Akyazı konuşmasını şöyle tamamladı: “Milletvekilliği görevi bana verildiği hiçbir zaman parti ayrımı yapmadan Tekirdağ’da yaşayan tüm kardeşlerimize hizmet için elimden geleni yapacağım. Amacımız Tekirdağ’da 1 olan milletvekili sayısını 2 ve 3’e çıkarmak olacaktır. Ben Ankara’nın yada  Süleymanpaşa ilçesinin değil, Tekirdağ’ımızın Milletvekili olacağım. Meclis koridorlarından çok Tekirdağ’ın sokaklarında dolaşacağım. Her siyasi partinin ihtiyacı olan basın gücünü, partimiz için sonuna kadar kullanacağım. Hangi aday adayımız ipi göğüslerse göğüslesin, bu göreve uygun görülürse görülsün, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi ve Tekirdağ’ımız olacaktır. Bu toplantıda beni yalnız bırakmayan; gerek parti yöneticilerine, gerekse partililerimize, dostlarıma teşekkür ediyorum.” diyerek konuştu.

 

Gökhan TEKER