Tekirdağspor son viraja girdi!

Bölgesel Amatör Lig'de lider olan Tekirdağspor, şampiyonluk maçı öncesi kritik bir deplasmana gidiyor. En yakın takipçisinin 1 puan önünde bulunan Tekirdağspor haftasonu 3 puan alması halinde sahasında Koca

SPOR 27.03.2015 19:24:00 0
Tekirdağspor son viraja girdi!

Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ve haftaya lider giren Tekirdağspor deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor’a konuk olacak.

Bölgesel Amatör Lig’de 24. Hafta mücadeleleri oynanacak 6 karşılaşma ile başlayacak. Tekirdağspor haftayı kritik Karadeniz Ereğli Belediyespor deplasmanında geçirek. Geçtiğimiz hafta sonu son dakika golü ile Edirne Belediyeyi mağlup eden Sarı-Siyahlı ekip Ereğli deplasmanı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

KRİTİK HAFTA

Tekirdağspor deplasmanda Ereğlispor’u mağlup ettiği taktirde en yakın takipçisi olan Kocaelispor ile sahasında karşılaşacak. Rakibinin 1 puan farkla önünde bulunan Sarı-Siyahlı ekip seyirci avantajını da kullanmayı hedefliyor. Kocaelispor’u sahasında mağlup ederse Tekirdağspor son haftaya 4 puan farkla girerek şampiyonluğunu garantilemiş olacak.

Bölgesel Amatör Lig’de oynanan 21 karşılaşma sonucunda lider Tekirdağpsor’un 43 puanı bulunuyor. Tekirdağspor’un 21 maçta ise 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet bulunurken, kalesinde 13 gol görmesine karşılık rakip filelere 37 gol bıraktı.

ERGENE KOCAELİ ÇINARLI’YI KONUK EDECEK

Tekirdağ’ın bir diğer BAL Ligi ekiplerinden Ergene Velimeşespor ise sahasında Kocaeli ekibi olan Kocaeli Çınarlıspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kozlu Belediyespor ile adeta gol düellosu yapan ve maçtan 3-2’lik skorla galip ayrılan Velimeşespor’da moraller yüksek. Çınarlıspor maçı öncesi hazırlıklarına tam gaz devam eden Velimeşespor’da hedef 3 puan.

BUGÜNE KADAR 32 PUAN TOPLADI

Bölgesel Amatör Lig’de oynadıkları 22 maçta Velimeşespor’un 32 puanı bulunuyor. Ergene Velimeşespor’un 22 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyeti bulunurken, rakip filelere attığı 28 gole karşılık kalesinde 30 gol gördü.

KOCAELİSPOR EROKSPOR İLE KARŞILACAK

Şampiyonluğun en yakın ikinci adayı olan Kocaelispor ise geçtiğimiz haftayı BAY geçtikten sonra bu hafta sahasında Erokspor ile karşılacak. Yeşil-Siyahlı ekip kritik maç öncesi puan kaybetmeden Tekirdağspor deplasmanına gelmenin hesaplarını yaparken Erokspor karşılaşmasının da hazırlıklarına devam ediyor.

42 PUAN TOPLADI

Bölgesel Amatör Lig’de oynadıkları 21 maçta Kocaelispor’un 42 puanı bulunuyor. 21 mücadelede 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Kocaelispor bu maçlarda kalesinde gördüğü 17 gole karşılık 30 gol attı.

Marmara Haber