Satrançta Çerkezköy Belediyesi şampiyon

Çerkezköy Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligleri Tepe İlkokulunda yapılan mücadeleler ile sona erdi. Turnuva bitiminde dereceye giren takımlar madalya ve kupalarını düzenlenen törenle aldılar.

SPOR 26.03.2015 18:21:00 0
Satrançta Çerkezköy Belediyesi şampiyon

Hem Çocuk Satranç Ligi’nde hem de Yıldızlar Satranç Ligi’nde Çerkezköy Belediyesi takımları şampiyon oldu. 11 takım ve 65 sporcunun mücadele ettiği Çocuk Satranç Liginde Çerkezköy Belediyesi birinci olurken, İkinciliği Çerkezköy Belediyesi Kızlar Takımı, Üçüncülüğü İse 75. Yıl Ortaokulu Küçükler Takımı aldı. Dereceye giren ilk üç takım da 01-06 Mayıs tarihlerinde Çorum’da düzenlenecek Türkiye Çocuk Ligi finallerine doğrudan katılma hakkı kazandı.

4 takım ve 19 sporcunun mücadele ettiği Yıldızlar Satranç Liginde ise Birinciliği Çerkezköy Belediyesi Yıldızlar Takımı, ikinciliği Tepe Ortaokulu Yıldızlar Takımı, üçüncülüğü ise Nurullah Narin Ortaokulu The Şah Team Takımı aldı. Yıldızlar Ligi şampiyonu Çerkezköy Belediyesi Takımı da Çorum’da ki finallere direkt olarak gidecek. 22 Şubat tarihinde startı verilen ve Başhekimliğini Remzi Yakut’un yaptığı ligde Yüksel Arıcı, Taner Özmen, İlyas Saldıran ve İbrahim Yücetürk hakem olarak görev yaptılar.

Çerkezköy Satranç İlçe Temsilcisi ve Turnuva Başhakemi Remzi Yakut Çocuk ve Yıldızlar Satranç Liginde takım ruhu içerisinde birlikte hareket ederek başarılı maçlar çıkartan bütün takımları ve onları destekleyen ailelerini kutlayarak, 2015-Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi Finallerinde oynama hakkı elde eden takımlara başarılar diledi.