Tekirdağ Servisçiler Odası kuruluyor

İki yıl önce Çerkezköy'de faaliyetlerine başlayan Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Oda olma yolunda. Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, daha çok üyeyi toplayarak Tekirdağ Servis?

GÜNDEM 25.03.2015 17:26:00 0
Tekirdağ Servisçiler Odası kuruluyor

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Tekirdağ Servisçiler Odası’nı kurma çalışmalarını başlattıklarını açıkladı.

DERNEK BİNASI DEĞİŞTİ

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi’ndeki yerinden taşındı.  Yıldırım Beyazıt Mahallesi Çay Sokak No.13’e (Shell Benzinlik arkası) taşınan Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ve yönetim kurulu üyeleri yeni hizmet binalarında bir basın toplantısı düzenledi. Tanyeri, yeni binada daha iyi hizmet vereceklerini belirterek, tüm servisçileri de tek çatı altında toplamak için Tekirdağ Servisçiler Odası’nı kurma çalışmaları başlattıklarını kaydetti.

TEKİRDAĞ SERVİSÇİLER ODASI KURMA ÇALIŞMALARI BAŞLATTIK

Dernek Başkanı Fikret Tanyeri basın toplantısında şunları konuştu: “Derneğimizin yeni yerinin öncelikle tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Toplam 150 metre karelik yeni yerimizde bundan böyle çalışmalarımız çok daha iyi yapılacaktır. Amacımız tüm üyelerimizin haklarını korumak ve kollamaktır. Bu güne kadarda bu yönde büyük yol kat ettik. Esas amacımız da Tekirdağ bölgesindeki tüm servisçileri S ve J plakaları bir çatı altında toplamak için Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmaları başlattık. Ülke genelinde şu anda 37 ilde Servisçiler Odası bulunuyor. Tekirdağ ilimizde kuracağımız oda ile bu sayı 38 olacak. Oda kurmak için 501 üye gerekiyor ve şimdi bu sayıyı tamamlamak için çalışıyoruz. Hedefimiz toplam 750 üyeyi oda bünyesinde toplamaktır. İnşallah kısa süre içinde merkezi Çerkezköy’de olmak üzere Tekirdağ Servisçiler Odası’nı kurmuş olacağız.”

SERVİSÇİLERİ ÜYE OLMAYA DAVET ETTİ

Oda kurma çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürdürdüklerini vurgulayan Tanyeri, “Bu nedenle yeni dernek binamızı da oda kurma çalışmaları başlattığımız için büyük yer tuttuk. Yeni yerimizde daha iyi çalışmalar yapacağız. Tüm servisçi meslektaşlarımızı oda çatısı altında birleşmeye çağırıyoruz. Tek yürek tek yumruk olduğumuzda haklarımızı daha iyi koruyacağımız gibi çalışma şartlarımızda bu günkünden daha iyi olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bizler her koşulda görevini layıkıyla yapan hizmet dalının bireyleri olarak hizmet verdiğimiz kurum, kuruluş ve kişilere de çok daha iyi hizmet vereceğiz. Çünkü Oda olduğumuzda oto kontrollümüzde olacaktır. Bu nedenle herkes işine daha çok   sarılmak zorunda olacaktır.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN