ÇTSO Anadolu Lisesi finale çıktı

Liseler Arası Genç Erkekler Futsal (salon futbolu) Turnuvası'nda mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı rakiplerini teker teker mağlup ederek final grubuna çıktı.

SPOR 25.03.2015 17:11:00 0
ÇTSO Anadolu Lisesi finale çıktı

Çerkezköy Ticaret ve Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Teknik Direktörü Vedat Çolak, hedeflerini şampiyonluk olarak gösterdi.  Çolak “6 aydır düzenli olarak her gün antrenman yapıyoruz. Okulumuzun ve ilçemizin başarı çıtasını daha yukarılara çıkarmak için gayret gösteriyor. Bundan sonra da daha iyisini yapmak için gayret göstereceğiz.”dedi.

FUTSAL GRUP KARŞILAŞMALARI TAMAMLANDI

36 takımın kıyasıya mücadele ettiği Liseler Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası’nda Çerkezköy ve Saray’dan katılan liseler karşı karşıya geldi. Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda H Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı ilk karşılaşmasında Türk Tekstil Vakfı Anadolu Lisesi Futsal Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı kalesinde üç gol görmesine rağmen dokuz gol kaydederek karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı.

GRUBUNU LİDER OLARAK TAMAMLADI

İlk karşılaşmasından farklı galibiyet ile ayrılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı ikinci maçında Saray Mustafa Elmas Anadolu Lisesi Futsal Takımı ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen karşılaşmadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı grubun son karşılaşmasında Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Futsal Takımı’nı da aynı skor ile mağlup ederek grubunu lider olarak tamamladı.

26-30 MART’TA ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ YAPILACAK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı Çorlu’da oynadığı son maçında son iki yılın Tekirdağ Şampiyonu Çorlu Atatürk Lisesi Futsal Takımı ile karşı karşıya geldi.Turnuvanın iki iddialı ekibini karşı karşıya getiren karşılaşma müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Rakibi karşısında çok zorlanan temsilcimiz üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan 5-4 galip ayrılarak oynadığı altı karşılaşmayı da kazanmasını bildi. Karşılaşmanın ardından rakip takımın taraftarları tarafından saldırılara uğrayan temsilcimiz sahadan 45 dakika sonra polis korteji eşliğinde ayrıldı. Bu sonuçların ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı 26-30 Mart tarihleri arasında Tekirdağ’da şampiyonluk mücadelesi verecek.

Haber / Gökhan TEKER