Trakyakent mart ayı encümen toplantısını yaptı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT Encümeni, 2015 yılı mart ayı toplantısını yapmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Birlik Merkezi'n

GÜNDEM 24.03.2015 17:54:00 0
Trakyakent mart ayı encümen toplantısını yaptı

Toplantıya Başkan Albayrak ile birlikte Encümen Üyeleri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı ve Birlik Müdürü Behçet Atlı katıldılar.

EĞİTİM SEMİNERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda, Trakyakent Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenecek olan Eğitim Semineri programı masaya yatırıldı. Bulgaristan’ın Ram Trakya Belediyeler Birliği’ne Üye Belediye Başkanları ve beraberindeki iş adamlarının işbirliği ve partnerlik çalışmaları kapsamında Tekirdağ ve ilçelerine yaptığı ziyaret ve inceleme programları hakkında da görüş alışverişi yapıldı. Yunanistan’da çalışmalarını tekrar hızlandıran Euro Region Polis Belediyeler Birliği’nin Başkanı ve yetkililerinin ortak programlar ve projeler geliştirmek adına Trakyakent, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi’ne yaptığı ziyaretler de toplantıda görüşüldü.

Marmara Haber