Vali Salihoğlu Muratlı'yı ziyaret etti

Geçtiğimiz hafta işbaşı yapan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, ilk ziyaretini Muratlı'ya yaptı

GÜNDEM 21.03.2015 18:42:00 0
Vali Salihoğlu Muratlı

Tekirdağ’a yeni atanan Vali Enver Salihoğlu, ayağının tozuyla ili gezmeye başladı.

Vali Enver Salihoğlu, ilk ziyaretini Muratlı’ya yaptı. Muratlı’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu burada kamu personeli ve vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi ve doğal davranışlarıyla Muratlılıların sempatisini kazanan Vali Salihoğlu, Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ile ilçede incelemelerde bulundu. Muratlı’nın konumu, tarihi ve çevresel yapısı hakkında bilgiler alan Vali Salihoğlu, fabrika ziyaretleri de yaptı.

KAYMAKAM MURATLI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

İlçesi hakkında Vali Salihoğlu’na bilgi veren Kaymakam Hersanlıoğlu, Atatürk’ün kurduğu bir ilçe olmasının yanı sıra,Yavuz Sultan Selim Han’ın hakka intikal ettiği yer olması nedeniyle tarihsel yapısı ve coğrafi durumuyla da Muratlı’nın önemine değindi.

Daha sonra Vali Salihoğlu, Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ile birlikte Süleymanpaşa’nın su ihtiyacını karşılayan kuyuların bulunduğu Ballıhoca Mahallesi mevkiindeki kimyevi madde akan derede incelemelerde bulundu.

FABRİKA ZİYARETE TTİ

Ballıhoca Mahallesi’nde yaptığı incelemelerin ardından ise Türkiye’nin birinci, Dünyanın üçüncü büyük entegre yağ tesisi olan Reka-ORKİDE entegre yağ fabrikasını gezen Enver Salihoğlu, Genel Müdür İsa Gökçe, İdari işler sorumlusu Hikmet Özel ve Muzaffer Reka’dan bilgiler aldı. Vali Salihoğlu’na fabrikanın teknik yapısı ve üretim çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Fabrika ziyaretinde Genel Müdür İsa Gökçe tarafından, Vali Salihoğlu’na günün anısına plaket takdim edildi.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, fabrika incelemelerinin ardından Muratlı’ya ziyaretini tamamlayarak ilçeden ayrıldı.

Marmara Haber