Küçükkaya Tekirdağ'dan haber sundu

Fokx Tv'de her sabah yayımlanan 'Çalar Saat' adlı programın sunucusu gazeteci İsmail Küçükkaya, dün sabah Tekirdağ'da haberleri sundu

GÜNDEM 19.03.2015 18:59:00 0
Küçükkaya Tekirdağ

Fox Tv’de yayınlanan ‘Çalar Saat’ programını dün  Tekirdağ Süleymanpaşa’da gerçekleşti. Çalar Saat adlı programın sunucusu gazeteci İsmail Küçükkaya Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile bir gün önce de bir araya geldi.

İsmail Küçükkaya ile bir süre sohbet eden Başkan Albayrak, “İsmail Beyi Tekirdağ’da görmekten ve programını Tekirdağ’da gerçekleştiriyor olmasından mutluluk duyduk. Bu tür önemli yayınlar Tekirdağ’ın tanıtımı için son derece önemli. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kendisine ilimize hoş geldin dedim ve teşekkür ettim.” dedi.

Tekirdağ’ı beğendiğini belirten İsmail Küçükkaya’da Başkan Albayrak’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

 

 

HABERLERİ TEKİRDAĞ’DAN SUNDU

Dün sabahki programını Tekirdağ’dan yapan gazeteci İsmail Küçükkaya, Valilik karşısında kurduğu açık hava sütüdyosundan sabah haberlerini sundu. Tekirdağlılar’ı da ekrana çıkarıp dertlerini Türkiye’ye duyurmasını sağlayan gazeteci Küçükkaya ve ekibi yoğun ilgi gördü. Tekirdağlılar, yaşam şartlarından, ekonomiden duydukları rahatsızlıkları gazeteci İsmail Küçükkaya aracılığı ile Fox Tv ekranlarından tüm Türkiye’ye duyurdu.

Marmara Haber