İNG Bank'tan Dükanlı'ya iadeyi ziyaret

İNG Bank Çerkezköy Şube Müdürü Nail Yalçın ve İNG Bank Çerkezköy Şubesi KOBİ Müşteri İlişkileri Yetkilisi Emre Duygu, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan DÃ

GÜNDEM 19.03.2015 18:49:00 0
İNG Bank

 

İADEYİ ZİYARETTE BULUNDULAR

Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, önceki gün saat 11.00’da İNG Bank Çerkezköy Şube Müdürü Nail Yalçın ve İNG Bank Çerkezköy Şubesi KOBİ Müşteşiri İlişkileri Yetkilisi Emre Duygu’yu makamında ağırladı. Bir süre önce beraberindeki Kooperatif Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İNG Bank Çerkezköy Şubesi’ne tanışma ziyaretinde bulunduklarını anımsatan Kooperatif Başkanı Hasan Dükanlı, “Şimdi kendileri de bize iadeyi ziyarette bulundular” dedi.

ESNAFIN MENFAATİ İÇİN ÇALIŞACAKTIR

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda Hasan Dükanlı’nın üyelerin oyları ile yeniden başkanlığa seçildiğini anımsatan İNG Bank Çerkezköy Şube Müdürü Nail Yalçın, “Hem iadeyi ziyaret hem de hayırlı olsun temennisinde bulunmak istedik. Kendisinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Kapaklı esnafının menfaatleri doğrultusunda görev yapacağından şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ