18 Mart öncesi gazilerin gönlünü aldı

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten hayırsever işadamı Serkan Karagöz, bugün 100. Yıl dönümü kutlanacak Çanakkale Savaşları'nın anısına gazileri kahvaltıda

GÜNDEM 17.03.2015 18:57:00 0
18 Mart öncesi gazilerin gönlünü aldı

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde gazileri ağırladı. Bu yıl 100'üncü yıl dönümü kutlanacak olan, Çanakkale Zaferi nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyelerini ve protokol üyelerini kahvaltıda ağırlayan Karagöz, “Gazilere saygımız  sonsuz.”dedi.

KENT KONSEYİ’NDE KAHVALTI VERDİ

Çerkezköylü hayırsever işadamı ve aynı zamanda Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Serkan Karagöz, Kent Konseyi Hizmet binasında şahsı adına gazilere kahvaltı verdi. Gazileri kahvaltıda protokolle buluşturan Karagöz, “Vatanımızın bugünlere gelmesinde önemli pay sahibi olan gazilerimize saygımız sonsuz. Bugün burada onları ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

 

 

BUGÜNLERİ GAZİLERİMİZ VE ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

Kahvaltıda bir konuşma da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptı. Kubilay, “Bugünlere ulaşmamız ve bu topraklar üzerinde yaşamamızı gazilerimize ve şehitlerimize borçluyuz.  Bu program vesile ise tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. 12 Mart İstiklal Marşı kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında güzel etkinlikler gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. Yarın da 18 Mart Çanakkale Zaferimizi kutlayarak, önemli etkinlikler düzenleyeceğiz” diye konuştu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Dün saat 09.30’da Çerkezköy Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öğe, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Taşıyıcı Motorlar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

Haber / Menşure KARDEŞ