Kapaklı'dan Suriyeli göçmenlere yardım eli

Kapaklı'dan toplanan yardım malzemeleri Adana'daki Suriyeli mültecilere gönderildi.

GÜNDEM 15.03.2015 18:41:00 0
Kapaklı

Kapaklı Yarımlaşma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, 26 Ocak’ta başlattıkları kampanya ile toplanan yardımların Suriyeli mültecilere ulaştırıldığını belirterek, bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür etti. Kadir Arıcı öncülüğünde toplanan yardımlar, Arıcı’nın torunu Gözde Şeker öncülüğünde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖNDERİLDİ

Suriyeli mültecilere ulaştırılmak üzere 26 Ocak’ta yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Kapaklı Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, “Topladığımız giyim eşyaları, battaniyeler, ayakkabılar ve diğer eşyalar iki ayrı grupta ihtiyaç sahiplerine gönderildi. Derneğimize bu girişimi için maddi manevi destek veren Kaymakamımız Mehmet Ali Gübüz ve Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkürü bir borç biliriz” dedi.  

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı halkının kampanyaya büyük ilgi gösterdiğine işaret eden Kapaklı Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, “Derneğimize bağış yoluyla giyim eşyası veren Ünallar Giyim, Vize Giyim ve Akıncı Kundura’ya da teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YARDIMLARI TORUN ARICI ULAŞTIRDI

Yarımların Suriyeli mültecilere ulaştırılmasına katkı sağlayan Kapaklı Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Arıcı’nın torunu Gözde Şeker de “Hafta sonu Adana'daydım. Sayenizde bir sürü çocuğun yepyeni ayakkabıları, kıyafetleri, oyuncakları, bir sürü bebeğin rengarenk kıyafetleri, tertemiz bezleri, anne babalarının yeni ayakkabıları, takım elbiseleri, kıyafetleri, sımsıcak saran battaniyeleri oldu. Hepinize, ama özellikle Kapaklı Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Arıcı ve yönetimine çok teşekkür ederim” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ