MHP'de başörtülü milletvekili aday adayı

MHP'den Tekirdağ'da milletvekilliğine soyunan aday adayları arasında başörtülü kadın aday adayı Gülay Sormageç, hafta sonu MHP Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Kadın Kolları ile kahvaltıd

GÜNDEM 15.03.2015 18:25:00 0
MHP

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Gülay Sormageç, hafta sonu Çerkezköy ve Kapaklı’da partisinin kadın kolları üyeleriyle bir araya geldi. Kahvaltıda Çerkezköy ve Kapaklılı MHP’li kadınlarla bir araya gelen başörtülü Milletvekili Aday Adayı Gülay Sormageç, “Kadınların iradesini yansıtmak için milletvekili olmak istiyorum.”dedi.

Çerkezköy’de Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesinde faaliyet gösteren Simit Cafe Bistro’da düzenlenen kahvaltı programında MHP Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Kadın Kolları üyeleriyle bir araya gelen MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Güley Sormageç “Bu gün davetimi kırmayarak icabet eden MHP’li Çerkezköy ve Kapaklı Kadın Kolları üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu gün 14 Mart Tıp Bayramı. Tüm sağlık çalışanlarını tebrik ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında sağlık çalışanlarımızın tüm özlük hakları iade edilecektir.”

 

 

 KADINLARIN İRADESİNİ YANSITMAK İÇİN ADAY OLDUM

MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Gülay Sormageç konuşmasına şöyle devam etti: “Ben Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Türk kadınlarının iradesini yansıtmak için Milletvekilliğine talip oldum. Bu gün burada Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Kadın kollarımızla bir araya gelerek dayanışma sağladık.Benin kadınlarımızla bu tür birlikteliğim ve bağlantım devam edecek.Kadınlarımızla devamlı dayanışma halinde olacağım ve bu dayanışmamız çok daha güçlü hale gelecektir. Milletvekili olarak Meclis’e beni gönderdiğinizde çoluk çocuk, yaşlı genç, demeden  onların beklentilerini yansıtacağım. Bunların gerçekleşmesi içinde kadınların meclise gitmesi lazım.”dedi.

HER İL VE İLÇE İÇİN PROJELERİM VAR

Oldukça iddialı konuşan Gülay Sormageç, “Yalnız Tekirdağımız ve ilçelerimiz için değil, 81 ilimiz ve ilçeleri için ayrı ayrı projelerim var. Bu projelerle  il ve ilçelerimizin daha iyi kalkınacağını düşünüyorum. Bu konuda projelerim saymakla bitmez. Bir ülkücü olmamla da iftihar  duyuyorum. Bu gün bizlerin yanında olan Çerkezköy basınına da teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN