Kuş'tan Dükanlı'ya hayırlı olsun ziyareti

Yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı ile güven tazeleyen Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, önceki gün Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönet

GÜNDEM 15.03.2015 18:13:00 0
Kuş

BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini kaydeden Yaşar Kuş, “Odalarımız ayrı olsa da her zaman birbirimize yardımcı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz oda başkanları üyelerimizin teveccühü ile göreve seçiliyoruz. Hasan başkanın bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şevkle hizmet edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

SÜREKLİ DİRSEK TEMASINDA OLACAĞIZ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş ve yönetimini, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Arat ve Adem Verici ile birlikte ağırlayan Başkan Hasan Dükanlı ise “Dün olduğu gibi bugün ve yarın da üyelerimize en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olacağız. Bu yolda sizlerle sürekli dirsek temasında bulunacağız” diye konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ