MHP'den kadınlara çağrı

MHP Tekirdağ İl Başkanlığı Kadın Kolları Komisyon Başkanı Duygu Babatonguz, kadınlara çağrıda bulunarak, "Tekirdağlı bayanlarımızı, Milliyetçi Hareket Partisi'nde olduğundan daha

GÜNDEM 13.03.2015 18:38:00 0
MHP

MHP Tekirdağ İl Başkanlığı Kadın Kolları Komisyon Başkanı Duygu Babatonguz bir basın açıklaması yaparak, kadınları partisine davet etti. Babatonguz, ''Tekirdağlı bayanlarımızı şehrimiz Tekirdağ ve tüm ilçelerinde özgün, yansız, tarafsız ve toplumumuzun bütününü sarmaya hazır, politikanın dürüst yapıldığı Milliyetçi Hareket Partisi'nde olduğundan daha fazla yer almalı, partimizin Tekirdağ’daki faaliyetlerine katılmalıdır diyerek kendilerini parti teşkilatımıza davet ediyoruz.”dedi.

KADIN SEÇMEN MHP’DEN UZAK DEĞİL

Kadın Kolları Komisyon Başkanı Duygu Babatonguz yaptığı açıklamada, “Kadınlara yönelik olarak partimizin bünyesinde, sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde yapılan çalışmalara gösterilen ilgi ortaya koymaktadır ki MHP bilinçli bir kadın seçmen profiline sahiptir ve Tekirdağ'da kadın seçmenin MHP’den uzak olmadığı görülmektedir.”dedi.

KADIN RÜZGARI ESMEKTE

MHP’nin çalışmalarında kadınlara büyük önem verdiğini söyleyen Babatonguz, şöyle devam etti: “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Kadınların siyasetteki rollerini güçlendirmek amacıyla kadın kolları genel başkanlığımız, danışmanları ve partimiz bünyesinde kadın kimliğinin varlığına büyük önem vermektedir. Genel merkezimiz çalışmalarıyla kadın yapılanmasına disiplin getirmiş ve ülke genelinde kadın rüzgarı esmektedir. Tekirdağ ilimizde seçim kampanyalarında etkin rol alacak kadınların, MHP’yi iktidara taşıyacağı bilincine sahip olan Tekirdağ il ve ilçe teşkilatlarımız bu boşluğun doldurulması için il ve tüm ilçelerimizde kadın kolları, teşkilatlandırılmasını da çalışmalar hızlandırmıştır.”

KADINLARA DAVET

Siyasi rolunü, sorunlarını ve parti olarak getirilecek çözümleri ortaya koyan Tekirdağ il, ilçe ve belde teşkilatlandırılmasıyla ilgili yapılanma faaliyetlerini soyut bir anlayış değil, somut projelerle yürüttüklerini anlatan Duygu Babatonguz, “MHP Tekirdağ il teşkilatını destekleyen kitle kadınlar olarak her yerde hissedilmektedir. Aday listelerinde kadın adaylarımızın sayısının iller ve ülke genelinde muhakkak ki geçen dönemlere göre yüksek olacağı aşikardır. Kadın aday konusunun oran ve sayılarla sınırlamanın doğru olmadığı kanısındayım. Tekirdağ il ve ilçe teşkilatlarımız olarak iktidarın kadına bakış açısı yüzünden adeta kadına yönelik şiddeti özendirildiğini biliyoruz ve şiddetle kınıyoruz. Tüm Tekirdağlı bayanlarımızı şehrimiz Tekirdağ ve tüm ilçelerinde özgün, yansız, tarafsız ve toplumumuzun bütününü sarmaya hazır, politikanın dürüst yapıldığı Milliyetçi Hareket Partisi'nde olduğundan daha fazla yer almalı, partimizin Tekirdağ’daki faaliyetlerine katılmalıdır diyerek kendilerini parti teşkilatımıza davet ediyoruz.” açıklamalarını yaptı.

Marmara Haber