Milli duyguların coştuğu gün!

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma programı nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde görkemli bir tören yapıldı

GÜNDEM 12.03.2015 19:26:00 0
Milli duyguların coştuğu gün!

İstiklal Marşını kabulünün 94. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u ölümünün 79. yılı anma programı Belediye Kültür Merkezi Salonu’nda yapıldı. Programda İstiklal Marşı Okuma Yarışması Tekirdağ Birincisi Sahra Başyazgan, İstiklal Marşı ziyafeti çekti!

 

 

BELEDİYE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ANMA PROGRAMI

İstiklal Marşı’nın kabülünün 94. Yıl Dönümü ve Milli Şair Mehmet Akif’in 79. ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen programa Tekirdağ Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile bazı bürokratlar, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy hakkında bilgi verdi. İstiklal Marşı’nın kabulü nedeniyle il genelinde açılan İstiklal marşını güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

 

 

İSTİKLAL MARŞI’NIN BİRİNCİSİ İSTİKLAL MARŞI’NI OKUDU 

Yarışmada 1. Olan Süleymanpaşa Anadolu Lisesi öğrencisi Sahra Başyazgan tarafından muhteşem bir şekilde okunan İstiklal Marşı da  salondakileri duygulandırdı. Zübeyde Hanım Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi tarafından hazırlanan oratoryom izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

Marmara Haber