Taksiciler Akay'dan duraklarına istekte bulundu

Çerkezköy'de Köşem Taksi Durağı'nda çalışan taksiciler Ergin Mercan ve Hüseyin Başar, Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret ederek, duraklarının genişletilmesini istedi.

GÜNDEM 12.03.2015 18:58:00 0
Taksiciler Akay

6 KİŞİYİZ DURAĞIN İÇİNE SIĞMIYORUZ

Ergin Mercan ve Hüseyin Başar, ziyaret sırasında Başkan Akay’a taksi duraklarının küçüklüğünden yakındı. Taksiciler, “Köşem Taksi Durağı taksicileri olarak biz 6 kişi durakta hizmet veriyoruz. Ancak durağın içi küçük olması nedeniyle hepimizi almıyor. Ancak üç kişi sığıyoruz. Dördüncü kişi olunca da kapı kapanmıyor. Mecburen iki kişi durakta bekliyor kalan dört kişi ise kahvede duruyoruz. Biz mevcut durağımızın genişletilmesini istiyoruz. Ayrıca Narin Caddesi üzerinde Hayrabolu ve Malkaralılar Dernek önüne park ettiğimiz araçlarımızı durak içinde park etmek istiyoruz.”talebinde bulundu.

Takscilerden Mercan ve Başar ise, “Böyle olunca da cadde de park eden araçlarımız aynı zamanda trafik akışını da engellememiş olacak. Araçlarımızı durak önüne almamız park alanına da zarar vermeyeceği gibi giriş ve çıkış yeri olarakta Narin Caddesi’nden olursa daha iyi olacak.”dediler.

 

 

BAŞKAN AKAY DURUMU YERİNDE İNCELEYECEK

Belediye Başkanı Vahap Akay taksicileri dinledikten sonra, Köşem Taksi Durağı taksicilerinin taleplerini yerinde göreceğini belirtti. Akay, “Durağın durumunu ve mevcut park yerinizin durumunu yerinde göreyim gerekirse araçlarınız için durak karşısındaki ara sokakta bir yere park yeri yaparız.Durağın yanına araç park etmeniz nasıl olur görmeden bir şey diyemem.Çünkü burada kavşak bulunuyor. Bazen araç trafiği çok yoğun oluyor.Durağın genişletilmesi konusunda da mevcut yerin genişletilmesine olanak var ise görüntüsü bozulmadan genişletme çalışması yapılır.”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN