Esnafımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz

Pazar günü Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 36.Olağan Kongresi'nde 6'ncı kez güven tazeleyerek başkanlığa seçilen Muzaffer Yaztepe'ye hayırlı olsun ziyaretleri sürü

GÜNDEM 12.03.2015 18:57:00 0
Esnafımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş, Oda Başkan Yardımcısı Hakan Fıçıcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Buzkuş ile Muzaffer Yaztepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yaztepe Kuş ve beraberindekileri kapıda karşıladı.

BİZ ÜYELERİN TEVECÜHÜ İLE SEÇİLİYORUZ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş çiçekle geldiği ziyarette Yaztepe’yi tebrik ederek, “1999 yılından bu yana sayın büyüğüm ve çok sevdiğim abim Muzaffer Yaztepe ile beraber çalışıyoruz. Odalarımız ayrıda olsa her zaman bir birimize yardımcı ve destek oluyoruz. Biz oda başkanları üyelerimizin teveccühü ile seçiliyoruz. Muzaffer abim benim çocukluğumdan beri abimdir. Muzaffer abimin önceki yıllarda olduğu gibi bu dönemde de aynı şevkle esnafımıza hizmet edeceğine inancım tamdır. Kongrede 6’ncı kez yeniden güven tazeleyerek göreve gelen Muzaffer abime görevinde başarılar diliyor ve hayırlı olsun diyorum.”dedi.

ESNAFIMIZA HER KONUDA YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperetifi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yaztepe de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “6’ncı kez  seçilmemiz beni ve ekibimi çok mutlu etti. Bu güne kadar görevim süresince odamızın iyi yerlere gelmesi için yaptığımız mücadelemizde başarılı olduk ve bu gün içinde bulunduğumuz binayı odamıza kazandırdık. Ayrıca esnafımıza da her konuda yardımcı olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bizleri yeniden göreve getiren oda ortaklarımıza da şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN