MHP'den gazilere 18 Mart ziyareti

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü öncesinde gazileri ziyaret ederek, gönül aldı

GÜNDEM 11.03.2015 18:35:00 0
MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret etti. Beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret eden Çetin, “Sizleri uzun zamandır ziyaret etmek istedik. Yaptığımız kongrenin ardından kurumlara ziyaretler gerçekleştirdik. 18 Mart öncesi sizlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istedik. Her zaman gazilerimizin ve şehit ailelerimizin yanındayız. Bu vatanımızı kahramanca mücadele eden gazilerimize ve bu uğurda canlarını feda etmiş şehitlerimize borçluyuz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır.”dedi.

Çetin ziyaret sırasında 18 Mart Çanakkale Savaşı’nın 100.yıl dönümünü Ülkü Ocakları’nda gerçekleştirilecek anlamlı bir programla kutlayacaklarını hatırlatarak, “Vatan ve bayrak için kahramanca mücadele eden siz Gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.”dedi.

KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY’Ü AYIRMADIK

Ziyaret nedeniyle Yusuf Çetin ve yönetimine teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan Kapaklı’daki gazilerle ilgili de bilgi verdi. Çerkezköy’de iç güvenlik gazileri ile birlikte 52, Kapaklı’da ise 34 üyelerinin bulunduğunu belirten Yarlıgan “Kapaklı ve Çerkezköy’de 16 tane şehit ailemiz olmak üzere toplam 102 üyemiz bulunuyor. Türkiye genelinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin 70 şube ve 120 temsilciliği bulunuyor. Kapaklı’da ki ve Çerkezköy’de ki üyelerimizi ayırmadık. Tek temsilcilikte Kapaklı ve Çerkezköy’de ki gazilerimiz ile derneğimizin faaliyetlerini sürdürmeye çalışıyoruz.” dedi.

Haber / Emine LALE