"Desteğiniz bizleri mutlu ediyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'daki 'Muhtarlar Buluşması'na gitmeleri için ilçedeki muhtarlara araç tahsis eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret eden

GÜNDEM 11.03.2015 18:31:00 0

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Muhtarlar Buluşması’na araç tahsis ettiği için teşekkür ziyareti yaptı.

DESTEĞİNİZ BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Akgün, ziyarette, “Belediye olarak ve ayrıca belediye başkanı olarak şahsınızın biz muhtarlara her zaman verdiğiniz desteklerden memnunuz. Cumhurbaşkanımızın Muhtarlar Buluşması toplantısına katılmamız için bizlere tahsis etmiş olduğunu araç nedeniylede sizlere teşekkür ediyor ve Allah sizden razı olsun diyorum. Bu desteğinizde bizleri mutlu etti.”dedi.

TEK KELİME İLE ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin de, ziyarette Akay’a teşekkür ederek, “Göreve geldiğinizden bu yana her kesime olduğu gibi biz muhtarlara da vermiş olduğunuz destekten mutluyuz. Çerkezköy’den Ankara’ya gidip gelmemiz için araç tahsis ettiğiniz için tek kelime ile Allah sizden razı olsun diyorum. Gerçekten çok memnun olduk.”diye konuştu.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Belediye Başkanı Vahap Akay ise ziyaret sırasında, “Biz her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Muhtarlarımız bizim temel taşlarımızdır. Muhtarlarımıza her zaman desteğimiz devam edecek. Sizler Ankara’ya gitmek için bizlerden destek vermemizi istediniz bizlerde imkanlarımız nispetinde sizlerin taleplerinizi karşılamaya çalıştık. Belediye olarak olanaklarımız  ölçüsünde  ihtiyaç sahiplerine destek oluyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN